С времето започвам да усещам по сериозно някой странични ефекти, струва ми се че от тиа Ривабирини ми става доста кофти. Значи наи кофтито засега е че се обринвам и то на доста места, ако продалжава така скоро целиа ще съм обринат
.
не боли или сарби толкова колкото е неприатна мисалта че кожата ти е няква гадна. Спа малко по малко и по леко отколкото преди и започвам да чувствам леко умора. марзи ме да правя неща които по принцип не ме е марзяло
Един савет за ривабирина. Освен че се взима посредата на храненето то е хубаво да се яде нещо което садаржа мазнина като мляко (кисело, прясно) или сладолед. Мазнината помага много за разграждането му.
това е ъпдейта от мене
иначе съм на едно много хубаво място в момента - във Вейл, Колорадо с приятели от България и това почти ме кара да забравя за това че съм на някакво сериозно лечение
Едиственя проблем е как да казваш през цялото време че не искаш да изпиеш и една бира...
между другото алкохола спира действието на лекарствата. Така беше обяснено:през времето за което черния дроб обработва да речем една бира или 50 грама алкохол интерферона не действа, т.е. вируса пак си е в негова територия...