Едва ли ще ми повярвате,но искам да кажа на всичке една истина. В Гр.Брезник има един човек,който се казва Камен Йорданов Кирилов,който се е провазгласил за наследник на въпросната Баба от с.Гигинци. Този човек и идея си няма за какво става дума.Дори на скоро прочетох,че вече нарича себе си лекар.Пробутва някакво брашно на горките хора,само за да облагодетелства семейството си.С тази измама успя да купи апартаменти и на двете си деса. Макар и всички в града да го мислят за психично болен,този човек си е савсем добре,и умело мами стотици болни хора. Наистина прахчетата от село Гигинци имат наследник,и той със сигурност не е нито Камен,нито интелегентната му сапруга Сашка(както са пуснали обяви във всеки вестник),а един обикновен човек от този град,който не си е пускал реклама никаде.Аз смятам,че това е подигравка с болните хора. Незнам дали има закон в нашата даржава за подобен тир измами,но смятам да се поинтересувам.Той няма патент за това нешто,и смятам,че трябва да се направи нешто за да непострада някои.А ми аз по този начин бих могла хем,да изкарам някои лев,хем да отровя стотици невини хора.