Охх, след близо месец отсъствие да напомня , че и нас ни има в този форум - здравейте на всички! Не биваше разбира се да започвам с това "Ох!", ама тежък месец беше

. Явиха се доста проблеми и се заформи яко ходене по мъките. За допълване статистиката с казуси по лечението ще обясня откъде дойдоха проблемите като ви припомня едно свое питане;
На всичко отгоре сега се вкарвам и в друг филм - мъжът ми приема от много години и антикоагуланти /сега е на Синтром/ и няма начин да ги спира по време на лечението. Дали има някакви противопоказания - професора каза "нищо особено", мистър Гугъл и той не обяснява много, а аз все повече психясвам.....Има ли някой с подобен проблем - моля,пишете ако нещо сте чували.
Е, вече имам отговор на въпроса - интерферона и синтрома силно си влияят /така е в нашия случай поне/. След втората седмица на лечение протромбиновото време на мъжа ми рязко падна , антикоагуланта отслаби своето действие и цял месец се мъчим да променяме и нагаждаме дозата, така че да го вкараме в терапевтични граници. Засега овладяхме нещата, като променяхме дозата на антикоагуланта и успяхме да опазим пегасиса и копегуса в предписаните дози. Засега............. Но проблема си остава, какво ли още ще ни предложи интерферончо.....?
Иначе другите резултати са горе-долу добри, страничните ефекти се поразмиха, отслабнаха, почти ги няма, свикнахме с тях - с една дума - понасят се. Вече минаха 10 седмици, в началото на юли ни очаква ПСР, борим се, но..........каквото сабя покаже!
Виждам във форума само хубави новини напоследък - завършено лечение, отрицателни ПСР

Както се казва-Честито на победителите!!! Поздрави и прегръдки за всички ви -заслужихте си ги със своята свежест, енергия и оптимизъм!

Дими