На 30 г. съм от София, накратко да ви разкажа, края на януари месец 2017 при прилоша, пожълтях и отидох на лекар, първо на личния, който ме изпрати в инф. болница със съмнения за хепатит. Там ми направиха изследвания и резултатите бяха: Асат - 1053, алат - 2891, ГГТ - 61. И така останах в болница като след няколко дни излезе и буквата Б - HBsAg (+). Един месец стоя в инф. болница мисля доста тежко или средно тежко по думите на лекарите го изкарах, с изследвания: 03.02.2017 - Асат - 1049, Алат - 2350; 11.02.2017- Асат - 1730, Алат - 2818, като на 20.02.2017 ме изписаха с Асат - 140, Алат - 426. Като продължих да пия хепасей, хепасейф с+ и трансметил. На първата контрола 15.03.2017 - Асат - 28, Алат - 63, ГГТ - 25, HBsAg (+). Тук вече ми спря трансметила и ми остави да пия само хепасейф и хепасейф с+. Аз си взех и екстракт от билки с бял трън да пия през това време от един фармацефт (сутрин и вечер по една супена лъжица с вода). На 15.04.2017 г. - Асат-28, Алат - 31, ГГТ- 16, HBsAg (+). Междувременно си записах час при проф. Желев от Св. "Иван Рилски", той беше любезен, но ми каза, че не съм за него поне не все още, но аз много се притеснявах от положителния антиген. Той каза, че ако до края на юли не изчезне, тогава да ходя пак при него, сега да си се консултирам с д-р Радева (инфекциониста). На 15.05.2017 - Асат - 24, Алат-24, ГГТ - 13, HBsAg (-), тука малко си отдъхнах и д-р Радева като видя изследването намали хепатопротекторите. Да кажа, че горе долу в началото спазвах диета и без алкохол, но последните два месеца съм се отпуснал малко повече с яденето и съм пил бира, не много но две три на седмица

като почти допреди 3 седмици имах болки в черния дроб, сега по рядко и не всеки ден както преди. След един месец съм пак на контролен, въпрекиче д-р Радева не обяснява много и последния пат ми каза да продължавам да се пазя и да не се отпускам, да попитам това означава ли че вече съм изчистил вируса и докога трябва да пазя диети и да не пия алкохол, малко и е сложно като излизам с приятели да стоя на сок и вода само? Поздрави