Здравейте,
тъй като един от съпътстващите лечението с Интерферон страничен ефект е масивен обрив по тялото - искам да ви споделя моят опит!
На 3-ият месец от лечението ми с Пегасис и Копегус получих масивен обрив по корема,гърба крайниците! С течение на времето се разпространяваше повече и нарастваше! Мажех ги с крем Здраве,Лимон и мазило от гъша мас със невен - но резултатът беше почти невидим!
По това време трябваше да си пускам ПСР-ът на третият месец и бях в клиниката на ВМА където ме лекуват! Когато видя обривът,лекарката се обади в клиниката по дерматология на ВМА на 12-ият етаж и ме изпрати на преглед! Там бяха много в час,знаеха за ефектите на интерфероновото лечение и се отнесоха супер професионално! Взеха натривка от обривът,изследваха я и ми дадоха рецепта за мехлем който се приготвя в аптека от няколко съставки!
След 5-6 намазване с този мехлем сутрин и вечер - и обривът изчвзна!
От тогава няколко пъти се "опитва" да се появи нов обрив - но още щем забележа - мажа 2-3 дни - и край!!!
Моят съвет към всички е при такива проблеми да се обръщат към специалист!
Но съдейки и по себе си че започваме самолечение с разни кремчета - реших да кача тук тази рецепта!
Мехлемът наистина при мене имаше фантастичен ефект!