Здравейте,искам да попитам някои болял ли го е стабилно дроба докато е бил на лечение,защото на мене и това ми се случи и то днес имам болка и тежест,като се засмея ме боли,като се изкашлям ме боли дори като се брана ме боли.Свързах се естествено с лекуващия ми лекар и ми каза че е нещо нормално и не знае на какво се дължи може би има вина жлъчката и не знам какво да правя освен да лежа и да почивам.Да отбележа не съм пил алкохол нито да съм спортувал или вършил някакъв вид тежка работа.Благодаря за вниманието
Панайотски- толкова ме разсмя. Струва ли си въобще да коментираш, че не си пил алкохол.
Трябва да си мазохист да си на лечение и вечер преди лягане да си вземаш по една чашка "Буш Милс" с фъстъци.
Горното в кръга на шегата.
Аз съм на лечение вече 2м. Мене ме е болял черния дроб по това време. Но винаги поносимо- едни такива леки боцкания като с игла, като някой път това е по продължително да кажем около 5 -10 сек.
Аз предполагам, че е от лечението и факта че левкоцитите атакуват заразени клетки на черния дроб.
Само мое мнение. Предполагам, че е нормално.
Успех Играч.