Благодаря ви, колеги, да ви се връщат в пъти добрите пожелания. Само дано от Хайде край да не стане Хайде пак. Макар че преди време споделих и оставам на твърдението си че що се отнася за лечение втори път като този път друг път ама никой път. И се радвам, че излизат нови научни постижения в тази област, за да съм спокойна малко, че евентуално може да ми се размине интерферона. Асат и алат не съм пускала от един месец, малко ме е шубе, ще поизчакам другия месец. Понякога още вдигам температура, тя си ми е запазена марка, но пък косата ми расте с пълна сила и вече приличам на таласъм. Безсънието отмина, спя като пън - дълбоко и непробудно, дори ми се струва, че все не мога да се наспя. Явно цяла година нощес е спал друг вместо мен
Много благодаря на всички от форума, които ми помогнаха и емоционално и с лекарства, когато бях закъсала. Не мога връзка да не изразя по-специални благодарности на Ивка, Руми, Ванчето, и особено на Ели 13. Няма да пропусна и добпожелателността на Ирка, Маринка, Орфейче, Пепи и Проди /нещо го няма напоследък/. Благодаря ви сто пъти, няма хора като вас и силно ви прегръщам