Здравейте отново, за съжаление този път повода да пиша не е хубав. Оказа се, че родителите ми също са засегнати от хепатита. Майка скоро си прави колоноскопия и при изследванията преди процедурата са и пуснали тест за Хепатит B и C, като HBsAg е излязъл отрицателен, но Anti HBc Total е излязъл положителен. Доктора я е пратил да си изследва Anti-HBs. Тя ми се обади след като се е видяла с него и ми разказа за това и ... изтръпнах... такова сърцебиене не съм имала от много време... докато ми разказваше, така между другот ми вметна "Аз знам, че вуйчо ти го има това от поне 30 години ..."
И реших, че е и мой ред да си призная. Досега не знаеха нищо. Мислех, че ще ми олекне сега като няма да се крия, но явно шока от новината още ме държи...
Веднага я пратих да си пусне изследвани, изпратих и татко ...
Татко определено има хепатит Б
Резултати :
HBsAG - (+) пол.
Anti-HBs - 3.44 (-) отр.
Anti HBc Total - (+) пол.
Странното е , че има някакви наченки на антитела ... Моито изследвания за антитела винаги започват с 0. Силно се надявам това да е добър признак, въпреки че историята говори друго когато става дума за Хепатит B
Майка :
HBsAG - (-) отр.
Anti-HBs - 3.29 (-) отр.
Anti HBc Total - (+) пол.
Окултен хепатит ? Може ли просто нивото на антитела да е паднало много, а тя да е изчистила вируса отдавна? Мнооого ми се иска да е така...
Брат ми :
HBsAG - (-) отр.
Anti-HBs - 3.29 (-) отр.
Anti HBc Total - (-) отр.
Късметлийското ми братче, да ни е жив и здрав и да не му е уроки... 26 години съзнателен живот , прекаран в едно домакинство с нас и чист като сълза...
Пращам ги при Балабанска, майка и татко, и се надявам да не сме изпуснали влака.. при татко положението няма да е розово, знам го, но поне се надявам да не е най-лошото ...
Ами това е от мен .. Няма да се сърдя ако някой изкаже мнение по моите разсъждения