Вирусен хепатит - Обща дискусия > Моята история

 Борба с хепатит Б чрез алтернативни лечения

<< < (9/13) > >>

NO_HBV:
Здравей.Не искам да те отчайвам, но така е с този коварен вирус. Като ти чета ситуацията при теб, съм сигурен, че е време за терапия за съжаление. От друга страна е по-добре човек да знае истината и да е наясно, че в един момент трябва да се почне с НА.Вероятно и за съжаление доживот. Ако вирусът се задържи до 100000 копия и ХБсАГ остане до 2000, както и Алат да не е повече от 2пъти нормата, тогава имунната система го контролира, но все пак може вируса изведнъж да се развихри и да нанесе поражения върху ЧД. В това време на пандемия човек е натоварен и психически с толкова ограничения, не дай боже да го хване и ковид и да му се срине имунитета от боледуване. Наблюдавайте се по-често и си правете изследвания, дано не стигнете до ежедневна терапия с НА. Успех.

positivevibes:
NO_HBV благодаря за отделеното време на моята история и за това, че се включваш. Определено свалих розовите очила и виждам Тенофовира като вероятно налагаща се терапия. Всъщност вече преболедувах Ковид и на това отдавам до някъде забавянето в резултатите ми, но разбира се няма как да съм сигурна.
В момента всъщност клоня към това да се наблюдавам за още 3 месеца и да видя какво се случва, надали ще има чак такова поражение надявам се. А и за тези месеци няма да седя и да чакам на чудо, а ще направя това, което така или иначе правя, но този път на макс - здравословна храна, много зелени смутита, билки и витамини. Ако не помогне, поне ще знам, че съм пробвала всичко възможно и всичко, в което вярвам. Остава докторът ми да се съгласи с мен.  :doubleup:
Понякога сама си се ядосвам на упоритостта, но до сега не ме е завела на лошо място. Или поне оптимизмът ми не ми позолява да виждам ситуациите като лоши.  :pardon:

Лени:
 Здравей отново!Следя твоята история и се чудя за филантус -билката ,която казват ,че подтиска вируса в твоя случай не помага ли?Чела съм ,че има много доволни.На мен Балабанса ми изписа  Биозин за 1 година.И вече го пия 8 месеца,но започвам да се колебая дали да продължа.Ако ми разбута имунната система какво ще се случи.Понякога и аз като теб се двуомя.Плаша се от тази фиброза и цироза не дай си боже. Искам да ти вдъхна оптимизъм.Наистита е важно да премислиш плюсовете и минусите . :flowers:

positivevibes:
Лени, точно тази билка помага най-много според моите наблюдения. Аз я приемах дълго време, но след задоволяващите ми резултати преди 6 месеца, реших да дам лека почивка на организма си и да поспра някои билки, тъй като аз ги пиех заедно, а не една по една. Точно, защото се опасявах да не прекаля с тях.. все пак експериментирам. И тук четох, че повечето хора по съвет на лекари ги редуват, а също четох и за прословутия котешки нокът. И реших да го пробвам, въпреки, че в много от източниците, които изчетох, така и не го срещнах. Тук имаше доста коментари относно него и самостоятелното му ползване и това ме накара да пия него като основен стимулант за Т-клетките. Поне при мен обаче не мисля, че подейства. Но спирането на филантуса сега е доста дълго вече (около 4-5 месеца) и ако това е нещото, което е помагало, вероятно за това се е поувеличил моя скъп приятел. За това и искам да го пробвам за последно, но не знам да не са и загубени още 3 месеца. Не ме притеснява увреждане, а че искам бебче вече и не знам ако скочат много стойностите, ще имам ли време да ги сваля с Тенофовира докато родя. Не ми се иска да чакам лечение, резултати и чак тогава бебе.. то отиде още една година  :sad3: И накрая никой не знае какво ще стане в последния момент и как може да се случат нещата.. колкото и да пресмятам просто трябва да приема, че рискове ще има.   :sad3:
А ти с каква идея го приемаш този Биозин?

Лени:
Балабанска не ми разясни подробно за Биозина.Каза ,че помага при хепатити,но и аз не исках да съм досадна с  подробности.На другият преглед ще попитам.Бременните пият Биозин-мама по 9 месеца,и реших,че няма да е проблем и за мен(Пият го бременните без хепатит-познавам много,защото съм фризьор).Аз родих на 30г.Имах лека бременност ,а даже не съм знаела за хепатита.Никой не ме е изследвал за него-сега изследват бременните задължително(тогава имам познати кото се следиха в София и са ги изследвали).Не знам тогава дали съм била с активен хепатит.Детето ми не е с хепатит ,а го родих естесвено и кърмих една година.Имах кървящи  зърна(като се сетя ,че не съм знаела и кръв е попадала в кърмата се вбесявам).Сега го ваксинирах отново,защото му бяха спаднали anti hbs на5.4.Така,че шанс има и ти да родиш бебе без хепатит.Между другото,моята сестра е също с хепатит Б и е 37г не е раждала и вече иска.Но и тя е  hbeag -отрицателет и HBV DNA 860lu/ml 4300kopies ,нормални чернодробни,и фиброскан 5,4.Ще се радвам да ви се случат нещата по най-добрия начин и живот и здраве  да отгледате  здрави бебчета. :smile:На сестра ми Балабанска изписа да редува Изопринозин 2м и Биозин 3м.Може да е така защото писиара и е с тези стойности(860lu/ml). :smile:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия