Дано всичко да е винаги наред при вас! Щом ултразвука е бил ок това е добре, но при условие, че не сте знаели за носителството, може да е добре да се прегледате отново за ваше спокойствие. Възможно е прегледа да не е бил толкова обстоен, или при мен се е случвало да ми сменят часа, защото човекът, който е трябвало да ме прегледа не е специализиран толкова добре за преглед на черния дроб или поне такава причина ми казаха. Въпреки, че ако има нещо притеснително предполагам всеки би го видял.
Фиброскана в различен метод, при който се изследва твърдостта на черния дроб. Ако има някакви отклонения от нормите или се вижда нещо съмнително при ултразвука може би тогава е добре да се направи биопсия, но не мисля, че е предпочитан метод.
Аз в момента си чакам резултатите от вирусния товар, който беше изследван последно преди 6 месеца. Все още съм в активна фаза за съжаление, но очаквам утре да видя какво се случва с ДНК-то и да видя накъде съм. В моята тема съм писала какво и как пия, но всичко приемам на лична преценка, така че го имайте впредвид. При вас ситуацията е различна, така че не мисля, че имате нужда от много от нещата, които аз приемам. Иначе си се чувствам добре и никога съм нямала оплаквания.
Основното, което трябва да избягвате е алкохол и всякакви вредни храни - пържено, мазни меса и храни и т.н. Не се притеснявайте да питате, за това сме тук. Аз чета доста и въпреки това всеки път научавам нещо ново дори и да чета една и съща статия.