Други чернодробни заболявания > Чернодробни проблеми без поставена диагноза

 Здравейте и от мен

(1/2) > >>

val84:
Преди 4 месеца имах постоянни проблеми със сливиците и реших да ги махна,за да се спре ходенето по мъките,но за да ме оперират трябваше първо напълно да ги излекуват.
2 месеца бях постоянно на антибиотици и преди операцията ме гледаха на видеозон от което докторът ми каза че съм имала доста "груб" черен дроб/така и неразбрах какво точно значи това/ и се съмнявал за хепатит В или Ц.
Много съм притеснена,почти изчетох всички теми в форума и мисля утре до прескоча до лабораторията за изследвания,страх ме е много от резултатите.
Нямам никакви оплаквания на болен човек и видът ми не е такъв,но доколкото разбрах от вас,такива симптоми няма при тази болест.
Омъжена съм,имам и малко дете и много се притеснявам.Стискайте ми палци и дано от антибиотиците да ми е бил "груб черния дроб" :(

cvetna:
Здравей Вал :)

не се притеснявай излишно - пусни си едни изследвания и изчакай резултатите  :wink2:

Нямам представа какво означава "груб черен дроб", но ехографията сама по себе си не може да покаже имаш ли хепатит или не - възможно е проблемът да е от антибиотиците или нещо друго. Не се вкарвай предварително във филма, но си направи едни изследвания, за да си спокойна :)

Стискам палци всичко да е наред, пиши като имаш резултати  :wink2:

Успех!  :congrats:

Радослав Русинов:
Здравей,
Преди да ти излязат резултатите от изследванията, няма за какво да се притесняваш.
Отиди до една лаборатория, пусни си изследвания за хепатит B и C, и не му мисли в момента какво ще стане, ако.... и т.н.
Пожелавам ти ти и двете да са отрицателни!

Поздрави,
Радо

val84:
Благодаря ви много за подкрепата и аз си мислех,че без кръвни изследвания неможе да ми слага диагноза,но човек се шокира даже и от предположения...
За колко време ще са ми готови резултатите,сигурно сте наясно?

Радослав Русинов:
за един ден

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия