Други чернодробни заболявания > Чернодробни проблеми без поставена диагноза

 Подуване и тежест под гърдите в областта на черния дроб

<< < (4/4)

Радослав Русинов:

--- Цитат на: emo.st в Декември 15, 2010, 16:49:07 ---Предвид текущите резултати на този етап не подлежа на медикаментозно лечение и не съм за Варна или София. 

--- Край на цитат ---
Предвид текущата ти лекарка, бих те посветвал да се насочиш към истински специалист по вирусни хепатити. Твоята лекарка може да е много добра гастроентероложка, но щом тя е в Русе и не работи в някой от тези центрове: Центровете за лечение на хронични вирусни хепатити в България, то тя не е правилния лекар за теб.
Хроничен хепатит Б не може да се проследява с изследванията, които тя ти е пуснала.
Имаш два варианта:
- приемаш, че в момента не знаеш много за състоянието си, но в момента ще отложиш подробните изследвания за малко по-късен етап
- приемаш, че в момента не знаеш много за състоянието си, и си записваш час за преглед при някой от лекарите от горния списък.
Вариантът, при който оставаш при твоята гастроентероложка в Русе, която да те проследява и да ти говори, че в момента всичко ти е наред, означава, че правиш най-лошото нещо за здравето си, защото се предоверяваш на лекар, който изобщо не е наясно със спецификите на заболяването "хроничен хепатит Б" и няма никакъв практически опит в проследяването и лечението на такива хора.Поздрави,
Радо

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия