Здравей Слим,
О да, живота със сигурност вече ще ти бъде друг. Важното е да не се отказваш и да продължиш да се бориш, да направиш всичко по силите си да владееш положението. Чети, търси ...
На мен живота ми се промени - не го казвам, като оплакване. Даже бих казала, че се промени в положителна посока. Само се надявам да имам този път и мъъъничко късмет. Аз знам, че правя всичко възможно. Човек предполага, но Господ разполага. При мен болестта промени много ценностната ми система, но пак казвам към по-истински живот - в началото беше гнева, страха, нервите. Сега те отстъпхи място на търпението, да се радваш на природата, на хубавите мигове от живота, защото има и такива, да оценяваш нещата, докато ги имаш. При мен след около една година и много изчетена информация, настъпи един вид приемане на ситуацията. Не примирение - просто трябва да се приемат фактите и да се бориш. Живота е непрестанна борба - просто в един миг съдбата променя приоритетие, но борбата винаги остава.
Желая ти много сила, да вземеш правилните решение и ние сме тук, да те подкрепяме и да ти помагаме с каквото можем
Не вярвам сега написаното от мен да ти помогне кой знае колко, но наистина имах желание
Поздрави