Автор Тема:  Моята история  (Прочетена 52446 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bibi123

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Моята история
« Отговор #60 -: Октомври 25, 2010, 22:34:49 »
Както виждаш,Булка,аз съвети не давам,ясно съм казала,където си иска там да си се лекува,акъл тя си има,тя си решава,тука всеки може да си каже каквото иска.За това е форум,ти да не си назначена на заплата тука??В крайна сметка,всеки има право на мнение,и съвети,но всеки сам си преценява какво и как да направи.А акъли за замразяване не съм давала,това се случва ,ти нещо на каква се направи,не разбрах пък аз този път,На важна ли на каква?
ти пъс според мен се правиш на най важна в този форум(в това си първа да натриваш носовете на хората)ами регистрирват се нови и нови хора,стресирани,уплашени и т.н.питат хората, на   каква се правиш ти.дай да млъкнем другите,ти като се изкажеш и да млъкват хората,ми то сама си пиши тогава из форума,да излезем другите :laugh:Че си давала съвети ,никой не оспорва,ама чак пък да се вземаш за домакинка на форума,,приятна ти работа!

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
« Отговор #61 -: Октомври 28, 2010, 00:00:39 »
Биби, уточнявам, че дадох мнението си за д-р Атанасова само в случай, че това което казва Аибен, е вярно.
От това, което казва Йоки и ти, виждам нещата в друга светлина и затова пак уточнявам - казах, че Аибен не трябва да ходи при д-р Атанасова, в случай, че това което твърди Аибен, е вярно.
Но сега вече наистина не е ясно кое е истина, и кое не.

Относно това, което казах за центъра във Варна, просто споделих впечатлението, което имам от тази тема: УМБАЛ"Св.Марина"Варна Клиника по гастроентерология, а и от други прокраднали се мнения във форума. Аз имам високо мнение за проф. Коцев като специалист, просто това, което е споделяно във форума, е за лошо отношение към пациентите.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен bibi123

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
« Отговор #62 -: Октомври 28, 2010, 00:27:40 »
Да сигурно е така,Ради.Моите впечатления са ,не толкова лошо отношение към пациентите,а че той почти няма време за тях,неоткриваем е,и не обръща достатъчно внимание(вечно е зает)и това разбира се изнервя пациентите,и мен вклучително :fight2:При него само ако отидеш в частният му кабинет,получаваш исканото от теб внимание,това е нещото което влудява хората за съжаление.
А моя ПСР още няма резултат,да кажа така и така съм тук,другата седмица казаха да звънна пак.Така че пак ще пиша :smile:

Поздрави Биби

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007