Автор Тема:  Болка и дискомфорт в дясното подребрие  (Прочетена 11222 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен svetlaT

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Джамбазов, имам същия проблем, пиши има ли някакво развитие при теб. Вече 2 месеца съм така, обиколих 9 лекари.

Ако видите, последния пост е от преди дни. Днес бях на контрола за бронхита, още пет дни ще пия антибиотик, но това не е във връзка с предишните оплаквания. Разкажи тези 9 доктора какви са, какво са казали, и на теб ли билирубина ти е извън норма? Какво друго ти е извън норма? Правил ли си изследвания за хепатит?Дай малко подробности.

До Джамбазов - Всички лекари са гастроентеролози и вътрешни болести, включително сьм посетила и проф. във София. Болката и дискомфорта е на същото място, където е и твоята? Започна с дискомфорт, тежест в дясното подребрие, след време стана някаква лека болка и лека болка и на гърба, изследванията ми са в норма с изключение на леко повишено СУЕ.
Правени са безброй ехографии, всичко е в норма. Имам предположения за диагноза - язва, гастрит, нещо неврологично, радикулит или не зная е отговора....
Потресена съм от безхаберието на лекарите и голяма част от тях имат по-малко знания от мен. Аз съм афазиолог, и имам макар и малко знания по тези специалности, но изчетох куп литература по проблема и се плаша, че се налага да си обяснявам сама някои неща. Единственият начин да зная е фиброгастроскопия или скенер, смятам скенер да направя. Не са ли ти предлагали тези изследвания? Но трябва да намеря и лекар, който да го направи като хората, което е трудно....
До момента съм платила около 1000 лв. без да зная какво ми е.   

Копие на оригиналния пост:
Цитат
До Дзхамбазов Вси4ки лекари са гастроентеролози и вьтрешни болести, вклю4ително сьм посетила и проф. във София. Болката и дискомфорта е на сьщото място където е и твоята?запо4на с дискомфорт, тежест в дясното подребрие, след време стана някаква лека болка и лека болка и на гърба, изследванията ми са в норма с изклю4ение на леко повишено СУЕ. Правени са безброи ехографии, вси4ко е в норма. Имам предпологения за диагноза - язва, гастрит, нещо неврологи4но, радикулит или незная е отговора....Потресена сум от безхаберието на лекарите и голяма 4аст от тях имат по малко знания от мен. Аз съм афазиолог, и имам макар и малко знания по тези специалности, но из4етох куп литература по проблема и се плаша, 4е се налага да си обяснявам сама някои неща. Единствения на4ин да зная е фиброгастроскопия или скенер, смятам скенер да направя.Не са ли ти предлагали тези изследвания? Но трябва да намеря и лекар които да го направи като хората, което е трудно....До момента съм платила около 1000 лв. без да зная какво ми е. 

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!
« Последна редакция: Март 04, 2012, 22:04:10 от Радослав Русинов »

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Болка и дискомфорт в дясното подребрие
« Отговор #1 -: Март 04, 2012, 20:26:10 »
Здравей, Светла!
Бих ти препоръчал да отидеш на преглед при доц. Кацаров от ВМА - София. Ето последния отзив на Силва, която беше на преглед при него, след многократни неуспешни опити други лекари-гастроентеролози да установят откъде точно идва проблема и: Болки и парене в червата.
Ето и още отзиви от него в раздела ни за лекари-специалисти: доц. д-р Крум Кацаров - Военна болница, София.

p.s. Моля те да направиш малко усилие и да пишеш по-правилно във форума.

Поздрави,
Радо
« Последна редакция: Март 04, 2012, 22:06:02 от Радослав Русинов »
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007