Джамбазов, имам същия проблем, пиши има ли някакво развитие при теб. Вече 2 месеца съм така, обиколих 9 лекари.
Ако видите, последния пост е от преди дни. Днес бях на контрола за бронхита, още пет дни ще пия антибиотик, но това не е във връзка с предишните оплаквания. Разкажи тези 9 доктора какви са, какво са казали, и на теб ли билирубина ти е извън норма? Какво друго ти е извън норма? Правил ли си изследвания за хепатит?Дай малко подробности.
До Джамбазов - Всички лекари са гастроентеролози и вътрешни болести, включително сьм посетила и проф. във София. Болката и дискомфорта е на същото място, където е и твоята? Започна с дискомфорт, тежест в дясното подребрие, след време стана някаква лека болка и лека болка и на гърба, изследванията ми са в норма с изключение на леко повишено СУЕ.
Правени са безброй ехографии, всичко е в норма. Имам предположения за диагноза - язва, гастрит, нещо неврологично, радикулит или не зная е отговора....
Потресена съм от безхаберието на лекарите и голяма част от тях имат по-малко знания от мен. Аз съм афазиолог, и имам макар и малко знания по тези специалности, но изчетох куп литература по проблема и се плаша, че се налага да си обяснявам сама някои неща. Единственият начин да зная е фиброгастроскопия или скенер, смятам скенер да направя. Не са ли ти предлагали тези изследвания? Но трябва да намеря и лекар, който да го направи като хората, което е трудно....
До момента съм платила около 1000 лв. без да зная какво ми е.
Копие на оригиналния пост:До Дзхамбазов Вси4ки лекари са гастроентеролози и вьтрешни болести, вклю4ително сьм посетила и проф. във София. Болката и дискомфорта е на сьщото място където е и твоята?запо4на с дискомфорт, тежест в дясното подребрие, след време стана някаква лека болка и лека болка и на гърба, изследванията ми са в норма с изклю4ение на леко повишено СУЕ. Правени са безброи ехографии, вси4ко е в норма. Имам предпологения за диагноза - язва, гастрит, нещо неврологи4но, радикулит или незная е отговора....Потресена сум от безхаберието на лекарите и голяма 4аст от тях имат по малко знания от мен. Аз съм афазиолог, и имам макар и малко знания по тези специалности, но из4етох куп литература по проблема и се плаша, 4е се налага да си обяснявам сама някои неща. Единствения на4ин да зная е фиброгастроскопия или скенер, смятам скенер да направя.Не са ли ти предлагали тези изследвания? Но трябва да намеря и лекар които да го направи като хората, което е трудно....До момента съм платила около 1000 лв. без да зная какво ми е.
Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!