Други чернодробни заболявания > Чернодробни проблеми без поставена диагноза

 Болка и дискомфорт в дясното подребрие

(1/1)

svetlaT:

--- Цитат на: svetlaT в Март 04, 2012, 18:11:27 ---Джамбазов, имам същия проблем, пиши има ли някакво развитие при теб. Вече 2 месеца съм така, обиколих 9 лекари.

--- Край на цитат ---


--- Цитат на: Dzhambazov в Март 04, 2012, 19:27:24 ---Ако видите, последния пост е от преди дни. Днес бях на контрола за бронхита, още пет дни ще пия антибиотик, но това не е във връзка с предишните оплаквания. Разкажи тези 9 доктора какви са, какво са казали, и на теб ли билирубина ти е извън норма? Какво друго ти е извън норма? Правил ли си изследвания за хепатит?Дай малко подробности.

--- Край на цитат ---

До Джамбазов - Всички лекари са гастроентеролози и вътрешни болести, включително сьм посетила и проф. във София. Болката и дискомфорта е на същото място, където е и твоята? Започна с дискомфорт, тежест в дясното подребрие, след време стана някаква лека болка и лека болка и на гърба, изследванията ми са в норма с изключение на леко повишено СУЕ.
Правени са безброй ехографии, всичко е в норма. Имам предположения за диагноза - язва, гастрит, нещо неврологично, радикулит или не зная е отговора....
Потресена съм от безхаберието на лекарите и голяма част от тях имат по-малко знания от мен. Аз съм афазиолог, и имам макар и малко знания по тези специалности, но изчетох куп литература по проблема и се плаша, че се налага да си обяснявам сама някои неща. Единственият начин да зная е фиброгастроскопия или скенер, смятам скенер да направя. Не са ли ти предлагали тези изследвания? Но трябва да намеря и лекар, който да го направи като хората, което е трудно....
До момента съм платила около 1000 лв. без да зная какво ми е.   

Копие на оригиналния пост:

--- Цитат ---До Дзхамбазов Вси4ки лекари са гастроентеролози и вьтрешни болести, вклю4ително сьм посетила и проф. във София. Болката и дискомфорта е на сьщото място където е и твоята?запо4на с дискомфорт, тежест в дясното подребрие, след време стана някаква лека болка и лека болка и на гърба, изследванията ми са в норма с изклю4ение на леко повишено СУЕ. Правени са безброи ехографии, вси4ко е в норма. Имам предпологения за диагноза - язва, гастрит, нещо неврологи4но, радикулит или незная е отговора....Потресена сум от безхаберието на лекарите и голяма 4аст от тях имат по малко знания от мен. Аз съм афазиолог, и имам макар и малко знания по тези специалности, но из4етох куп литература по проблема и се плаша, 4е се налага да си обяснявам сама някои неща. Единствения на4ин да зная е фиброгастроскопия или скенер, смятам скенер да направя.Не са ли ти предлагали тези изследвания? Но трябва да намеря и лекар които да го направи като хората, което е трудно....До момента съм платила около 1000 лв. без да зная какво ми е. 
--- Край на цитат ---

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

Радослав Русинов:
Здравей, Светла!
Бих ти препоръчал да отидеш на преглед при доц. Кацаров от ВМА - София. Ето последния отзив на Силва, която беше на преглед при него, след многократни неуспешни опити други лекари-гастроентеролози да установят откъде точно идва проблема и: Болки и парене в червата.
Ето и още отзиви от него в раздела ни за лекари-специалисти: доц. д-р Крум Кацаров - Военна болница, София.

p.s. Моля те да направиш малко усилие и да пишеш по-правилно във форума.


Поздрави,
Радо

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия