Рали здравей!
Виж сега, за окултен и автоимунен хепатит изследванията са доста и при това - скъпи. По добре е щом успееш да си запишеш час за някой от специалистите в София, евентуално да постъпиш в отделение и те ако преценят ще ти ги назначат. Така могат да минат единствено по ЗК.
На мен са ми ги правили в Александровска болница, но имаше основание за това. Чернодробните ми ензими не спадаха продължителен период, дори и по време на интерфероново лечение.
Така както ти гледам ензимите ти нямаш окултен хепатит.
INR 1.07 - този показател също ти е в норма, а тази информация за него, която си дала е в случай на употреба на лекарствени средства за разреждане на кръвта. Така, че споко!
MPV - 13,7 fl - е среден обем на тромбоцитите с ориентировъчни ст-ти 7,5 - 11,0
RDW-CV - 14.8 % - е девиациация на еритроцитното р-ие със примерни ст-ти 11,6 - 13,7
Тези два показателя не се коментират поотделно и самостоятелно, а в съответствие с броя на тромбоцитите, еритроцитите, хематокрита, хемоглобина.
Ако при тях има проблем може да се изследва броя на ретикулоцити и морфологията на еритроцитите. Това е хубаво да се направи само в комбинация с изследвана ПКК.
За сега се ориентирай или към болница Токуда/д-р Балабанска, или към ВМА - доц. Кацаров, или към болница Ив. Рилски - проф. Антонов.
И по-малко тревоги ти пожелавам!
Ако има друго неясно, питай. Ще ти помогнем.