Други чернодробни заболявания > Чернодробни проблеми без поставена диагноза

 Какво става? Помогнете!

<< < (2/11) > >>

ivka81:
Здравей,
Половината ми живот е минал в Ямбол,напълно те разбирам какво имаш предвид лекарите там. Моят съвет е да  пуснеш Хепатитни маркери на себе си,когато детето навърши 6 м. А за момченцетоти чак около 1г. ,Аст и Алат проследявай всеки месец. Не се притеснявай,това че си се насочила към място за лечение София е добро начало. Пожелавам ти успех И дано нещата скоро имат решение.

Поздрави,
Ивето

Rumi_:
За сега се успокой. От моя позната знам, че по време на бременността и след раждането на бебето,  ензимите и също бяха завишени. Нямаше никакъв хепатит. Преди това обаче тя е имала хепатит - Ц, който е излекувала успешно с пегасис и коопегус.
Всичко това ти пиша просто като пример, не си мисли, че и при теб е налице вируса.

Орфей:
 :book_read: Не знам какво да кажа. И аз щях страшно да съм се притеснила. Ти в коя болница беше при хепатолог в София? Дръж ни в течение. Дано всичко се размине без лоши диагнози  :girl_angel:

dejavu7:
Здравей Ивка ,ако заразяването е станало при раждането и аз разбера че съм болна след още 3 месеца,то тогава хепатита нали ще е станал вече хроничен?прочетох че 6 месеца след заразяването става хроничен, а защо детето чак след година?ако съм го заразила чрез кърменето....тогава няма ли да е малко късничко?(ако изобщо завишените стойности се дължат на вирусен хепатит)
Орфей аз на хепатолог не съм ходила...водихме малкия на гастроентернолог а аз на ренгенолог.

eli13:
По тази тема ще е хубаво да вземе отношение Лорей.
Сигурна съм, че тя ще може да ти даде полезни съвети.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия