Ами за период от месец направих няколко изследвания, които дадоха следните резултати:
АСАТ 39, АЛАТ 96, ГГТ 16
АСАТ 33, АЛАТ 59, ГГТ 15
АСАТ 31 АЛАТ 69, ГГТ 18
АСАТ 31, АЛАТ 98, ГГТ 17
Черния дроб е с нормални размери и стриктура, всички др. кръвни резултати са ми перфектни. Последният доктор който ме гледа ми каза, че няма нищо притеснително в тези резултати в предвид отрицателните резултати за хепатитите, размерите и структурата на черния дроб от ехографията и перфектните кръвни изследвания. През последните два месеца съм много натоварен служебно и допълнително бях обременен и с допълнителни др. товари. Лекарят ме посъветва да забравя за поне два месеца за изследвания и да пия Есенциале форте по 1 капсула сутрин и вечер и да не пия алкохол (аз по принцип не пия) и след два месеца да направим нови изследвания. Аз понеже се поинтересувах за хипопротекторите и сам си допълних към предписаното и Карзила, който да подпомага малко Есенцилале фортето, като по този начин да ускоря пречистването на дроба. Сега не искам да ходя при лекарят и да го питам дали е допустимо комбинацията на тези два медикамента, защото предполагам няма да бъде доволен. За това попитах тук възможно ли е да комбинирам двата медикамента по по-горе описаната схема.