Здравейте,преди около девет месеца си направих кръвна картина и се оказах с висок АЛАТ.След което последва второ изследване и се оказа шок за мен,честито имате хепатит б.С 4 500 000 000 копия,направо останах шокиран.Следователно веднага хванах пътя за София(защото съм от малък град)и при професор Чернев.Нови изследвания в Софиямед,и всичко се потвърди,оказах се с остър хепатит б.В последствие и хронифицира без да успея да изградя Е-анти тела.Първото ми изследване 12.2017г. 4 500 000 000 копия,второто 02.2018г.3 600 000 000 копия,трето 06.2018 г. 2 050 000 000 копия.След което последва на 09.2018г.биопсия,и нови кръвни изследвания.Оказа се, че все още нямам изградени анти тела,черния ми дроб е добре не е увеличен,и с нормална функция.Назначиха ми лечение с тенофовир майлан,не чаках въобще да ми го изпишат по здравна каса а направо си го закупих.Лекарите ми казаха, че щом съм с Е-положителен,имам голям шанс да изчистя вироса.Изкам да попитам някой успявал ли е да се излекува от това лекарство,и за колко време,или трябва да се взима цял живот?Благодаря ви предварително.