Вирусен хепатит - Лечение > Предстои ми лечение

 Вече има одобрен за новото безинтерфероново лечение на хепатит ц

<< < (8/8)

Feya:
Здравейте,
Може ли някой от вече одобрените за лечение да каже какви други документи(изследвания, епикризи, копия/оригинали на съотв. документи) освен протокола, се подават в РЗОК? Понеже ни се обадиха от болницата да отидем да си вземем протокола и ние искаме да го съчетаем и с ходене до РЗОК в същия ден и да сме подготвени предварително.
Благодаря ви предварително.

Лек ден!
Бъдете здрави!

Irena Pencheva:
Всички домументи се подготвят от лекуващия лекар.След като ви ги даде той ги носите в здравната каса, доктора знае всичко за вашето заболяване и прилага нужните документи.Това е от нас.Успех.

Mimeto_69:
Здравейте, след 4-ри месеца чакане, и аз съм с одобрени протоколи от ЗК.
Пожелавам на всички чакащи, да получат отговор и на тези, който сега започват с цялостната процедура по подготовка на протоколи, много късмет и търпение. Успех на всички.
 

 
Маргарита
Feya:
Здравейте,
днес и ние най-накрая се добрахме до толкова дълго чакания протокол за лечение с Харвони.
Дано нещата се наредят от тук нататък и дано успеем да изтрепем вируса в най-скоро време.

Пожелавам го на всички, които все още чакат одобрение от НЗОК, а тези, които вече са на лечение - да се зарадват на отрицателен ПСР, който до край да си остане такъв!

Хиляди благодарности отново на Силвана и всички от ХепАктив, които публично защитаваха правата на пациентите и се бореха срещу безумните правила на Касата за лечение на хепатит С. Вие имахте не малко пръст в това НЗОК "ударно" да разгледат протоколите на голяма част от пациентите през последните няколко дни.
Бъдете живи и здрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия