Вирусен хепатит - Лечение > Предстои ми лечение

 Одобриха ме !!! HCV-генотип 3

(1/4) > >>

Vesetoo:
Здравейтеее .................  :dance:

Искам да споделя с вас радостнаааа новина, одобрена съм за лечение с Харвони+Копегус за 12седмици
Още не мога да повярвам(мислех ,че е "мисия невъзможна"),подадох документите преди 2м  и 5дни(броих ги ,като в казарма)  :clap: ,а се бях въоръжила с търпение,по думите на доки, щели поне няколко пъти да ме разкарват и мотаят за допълнителни изследвания и т.н.........................ДА ама НЕ(късмет), звъннаха ЗК с хубавата новина  :dance:,таа..тука имам едно питане за гр.София ,от коя по-голяма аптека ги поръчахте? Другата седмица,ще ми пускат изследвания с какви показатели почвам,последните от месец февруари бяха АСАТ в норма  ,АЛАТ -малко завишен-60 ,ГФФ-в норма ,ПСР 5500(гадчета в мен)


Благодаря на всички,които  споделихте своите истории и премеждия   :flowers:,на мен лично много ми помогнахте,както с информацията, така и морално със срещите в София.....Благодаря на Бог  :girl_angel:....още една крачка напред!

Сега  остава лечението да е успешно и да "изтрепя" тази гад в мен! :carate: Стискайте  палци!  :bravo2:

snd242:
Добре, при мене, защо са решили само Харвони без копегус? Аз утре ще подавам документите. Експеримент ли си правят? Също съм с генотип 3.

Vesetoo:
snd242  ,не знам какво да ти отговоря,питай лекуващия ти лекар,предполагам не е експеримент,защото веднага щом си взех протоколите от ЗК звъннах на моя лекуващ доктор да питам "а сега какво следва и какво се прави?" , тя ми отвърна,"нали е само един протокола"(за ХАРВОНИ),хмм....казах че са два и + КОПЕГУС (все пак,те са ги писали)..... тя се замисли и каза "ОК".Това ме кара да смятам,че може и без него ,не се притеснявай........Успех от мен!     

Даниил Андреев:
Не мога да разбера защо за ген. 3 изписват по-скъпото Харвони, вместо по-евтиното Совалди, безинтерферонова терапия с "риба"  :shocked1:

snd242:
По груба сметка Харвонито е 64% успех, с малко мъка 75%. По-добре е от нищо, но ако не подейства вируса може да мутира и после майка плаче. Ставам "treatment experienced"! Питах го д-р Цонев без рибавирин ли, той вика да. В този случай от касата ще ми откажат лекарството, този вариант на лечение не е одобрен в правилата. Ако ми го откажат има вариант да стана клиент на Даниил, гледем че генерика е поевтинял.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия