Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 доц. д-р Крум Кацаров - Военна болница, София

<< < (2/4) > >>

Panzer:
страхотни са !много съм доволен,внимание,акуратност,вежливо отношение ,професионализъм ,и търпение.....

Силва:
     Много съм доволна от доц. Кацаров. :bravo2: Изключително земен човек, с много положителна нагласа. Държи се някак приятелски, което мен лично ме предразполага и по никакъв начин не дава знак, че бърза да приключи прегледа, както е при другите лекари. Изслушва те внимателно, като същевременно те разпитва подробно. Обяснява и отговаря много обширно на всички въпроси които те вълнуват, че и на такива които не са ти хрумнали да зададеш. Изключителен професионалист. При мен лично, поставената от него диагноза още при първоначалния преглед, се потвърди след направените щателни изследвания. Препоръчвам го определено на всички които имат каквито и да е гастроентерологични проблеми.
     Ето и линк за повече информация за него:
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=3776.msg52595#msg52595
Пожелавам на всички много здраве, щастие и любов. :love5: :flowers:
     Поздрави, Силва.

petyaKalcheva:
Здравейте, и аз съм много доволна от доц. Кацаров, макар и косвено. Този четвъртък ще водя трети човек на преглед при него. Ходила съм по повод хепатет б с баща си, тумор на черен дроб с приятелка и сега ще водя отново приятелка, но с неизвестен гастроентерологичен проблем. Силва, много ти благодаря за споделения опит, тъй като и аз до сега смятах, че доцента се занимава предимно с чернодробни проблеми. Отново отивам при него с последна надежда и се надявам и този път да се оправдае.

Имам и един въпрос. Ако се наложи хоспитализация при прегледа, то тогава той ли издава талон номер 7 за хоспитализация, или трябва да се вземе от личен лекар?

Силва:
      Петя, съжалявам, че така късно ти отговарям на въпроса.

--- Цитат на: petyaKalcheva в Март 04, 2012, 21:21:13 ---Имам и един въпрос. Ако се наложи хоспитализация при прегледа, то тогава той ли издава талон номер 7 за хоспитализация, или трябва да се вземе от личен лекар?

--- Край на цитат ---

      Направлението за хоспитализация го издава личния лекар със сигурност. Така или иначе не те приемат веднага. Разбира се ако не си по спешност. Примерно, мен ме записаха за след десетина дни. При постъпване в отделението лекуващ лекар не ти е доц. Кацаров. Въпреки, че се водиш негов пациент те разпределят при някой друг лекар. Аз в последствие разбрах, че доц. Кацаров не работи със здравната каса. Поне така пише на вратата му в МЦ "Интермед", който се намира в поликлиниката на ВМА.
      Поздрави, Силва.

desili:
Здравейте, за пръв път съм тук. От две седмици опитвам да запиша час на мъжа ми запреглед при доц. Кацаров, по телефона или ми дава заето постоянно, или - по-рядко - свободно - без никой да вдига. Моля ви, спешно ми е, дайте ми някакъв друг телефон  освен 922 5001. Мъжът ми отказва да отиде на лекар, отрича, че има проблем, надявам се обективните изследвания да покажат истинската картина. Благодаря ви.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия