Автор Тема:  Алкохолен хепатит и хепатит C  (Прочетена 3679 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен nadq_g80

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Maviret
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Алкохолен хепатит и хепатит C
« -: Януари 02, 2021, 15:56:29 »
Здравейте , с мъжът ми чакаме одобрение за лечение на хепатит ц вече 5 месеца той е с фиброза Ф3 , а аз с Фиброза Ф 2 надявам се скоро да сме одобрени.   Също така мъжът ми е диагностициран с Алкохолен хепатит и хепатит Ц генотип 1 .Някой може ли да даде съвет едното заболяване има ли общо с другото , дали някой е  бил 2-те заболяванияи как се е справил .Когато се излекуваш от хепатит Ц какво следва с Алкохолния хепатит дали се подобряват след лечението

Неактивен hristo_gb

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 148
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
Re: Алкохолен хепатит и хепатит C
« Отговор #1 -: Януари 03, 2021, 12:29:02 »
По принцип 2-те често вървят ръка за ръка. Чета в другата ви тема, че сте спрели алкохола, така че това е добре, а след лечението е най-добре да не се започва изобщо, за да има шанс черния дроб да се възстанови.
Лошото е било досега, понеже алкохола засилва увреждането на черния дроб, което е видимо и в по-силното увреждане на мъжа ви - Ф3.
Хубаво е да видите как ви е желязото в изследванията, защото ако е повишено това допълнително тежи на черния дроб и тогава е добре да се намалят някои продукти, например червено месо, червено цвекло и прочие, които засилват усвояването на желязо.
Според мен действайте с жалбата и ви стискам палци да получите лечението по-скоро.

При Мавирет няма нещо специфично, по-различно от останалите нови лекарства за лечение на Хеп.Ц, но е важно да се проверява какво може да приемате и какво изрично не трябва да се приема докато пиете Мавирет, което важи не само за лекарствени продукти, но и за билки и прочие. Аз бях спрял дори и чайовете за да бъда сигурен, че не вредя на лечението.
На първо време се сещам основно за сок от грейпфурт, който е противопоказен, както и за жълт кантарион. Пречат на усвояването на лекарствата доколкото си спомням.
« Последна редакция: Януари 03, 2021, 12:37:44 от hristo_gb »

Неактивен nadq_g80

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Maviret
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
Re: Алкохолен хепатит и хепатит C
« Отговор #2 -: Януари 03, 2021, 17:03:13 »
Благодаря за отговора само тук имам подкрепа не сме казвали на никой .Утре подавам жалба и ще пиша когато взема протокола .

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007