Сдружение ХепАктив - Българският Форум за болестта Хепатит

Вирусен хепатит - Лечение => Завършено лечение => Темата е започната от: Силвия Станиславова в Юни 22, 2014, 19:20:02

Титла: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юни 22, 2014, 19:20:02
 :pardon:

Айдеееееее и аз в раздела на приключилите с Хеп Ц лечението.

ПСР от края на леченито ми е отрицателен-днес разбрах резултата иииииии много се радвам.

Иначе както съм от  3-4 дена без лечение,си ми беше два дена доста лошо пак,и също с храненето имам проблеми пак  - малките порции са просто задължиелни.

Бях доста напълняла,от 96 кг сега съм 79 - е за едно нещо няма да се оплаквам поне ххехе..И също продължавам да смъквам килограми,не съм спряла.

Имам също,но малко по-леки вече кожни проблеми. Една ужасно голяма язвичка в устата,дето не минава,ранички в носа,и от снощи с кървясало око.. Ходих днес на спешното очно да ме попрегледат, и имам неинфекционно възпаление на склерата, казва се еписклерит. И съм на ибупрофен и капки за очи,дано мине без проблеми. Също не съм спала пак няколко нощи. И това скоро май не ми се беше случвало...

НО,лечението свърши,това е доста важно И резултата ми е отрицателен за последните няколко месеца.

Август към средата ще знам ПСР-а ми два месеца без терапия. И само отрицателен резултат приемам,за друг не мисля изобщо  :carate:   хехе

Стискам палци на всички които се лекуват ДА СЕ излекуват и да им е леко!!!!!

 :dance: :flowers: :dance:

Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Ния в Юни 22, 2014, 20:31:06
Силве, радвам се за теб и дай боже по -бързо да отшумят гадорийките от лечението.Аз съм още на 28 инжекция, но се надявам да завърша,  без да съм загубила и грам от чувството си за хумор. Вие с Ралката сте пример за това!   Сигурна съм, че ще ни споделяш само прекрасни новини, усмивки и смело напред!  :flowers: :flowers: :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юни 22, 2014, 21:15:08
Просто е супер да съм в този раздел вече на форума! Ния,благодаря.На теб пожелавам смело и позитивно,само напред,и нека е  леко! И успешно!

 :love5: :love5: :love5:

Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: ralkataaaaaaa в Юни 23, 2014, 14:03:18
 :flowers: браво Силви,и аз от утре съм в този раздел,дано само отрицателни ПСР да имаме  :love5:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Brattyboy в Юли 09, 2014, 20:07:01
Поздравления за края на лечението, Силве! И аз свалих 17-18 кила за времето на лечението, но после ги наваксах бързо-бързо... :wink3: Важното е "вирусът да НЕ СЕ ОТКРИВА" винаги за напред! Пожелавам ти го от сърце!
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юли 09, 2014, 22:54:13
Здравейте,

Brattyboy,благодаря и аз изключително се радвам,че завърших леченито:))) и да,разбира се резултата е най-важен! И да сме здрави!

Иначе,за тези 25 приблизително дена от спиране на всички лекарства при мен нещата се развиват ето така: кожните проблеми намаляха,но бяха се обстрили 2 седмици след приключването; носа пак ми кървя и раничките в него се оправиха почти но не напълно; с храненето е малко-по добре положението но ям пак по малко и ми е лошо често-това си продължава; и отслабвам също(за това не се оплаквам,но не спира..надявам се да спре до едно положение); тахикардията също още я имам,но е по нарядко; артрита ми се е обострил и имам оплаквания по други незасегнати до сега стави-та ще ходя на ревматолог; и споменах преди,че искарах това възпаление на окото-свързано е с артрита..но това се овладя за 2 дена.. Почти без проблеми спя вече - това е супер. Но пак в последно време не мога да търпя никой и нищо :scream:.. но и това ще отмине. Енергия имам доста по-вече,справям се с изкачване на стълби вече и баирчета.. еееее,време беше да мога да се движа и аз като нормален човек или да се доближавам до нормата:))))  :dance:

Исках да се повключа така само за информация на всички,как върви възтановяването при мен и е предполагам нещо подобно при всеки след трикомпонентна терапия.
Та бавно,но сигурно напредва тази реанимация при мен.. Ще се включа пак за понататъшни изживявания и изследвания-резултати  :flowers:

Успех на всеки,и до скоро   :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: ios57 в Юли 10, 2014, 15:43:18
Ехе, честито Силви!
От тук нататък само отрицателни резултати ти желая :doubleup:
Страничните ефекти от лечението полека-лека ще отшумят.
Ще си останат само дефектите ни :laugh:
Аз също съм с артрит /според лекарите и той е "подарък" от хепатита/.Единственото добро по време на лечението беше неговото затихване. Сега нещата са си пак по старому, за съжаление.
Пожелавам ти бързо възстановяване  и 100% възможност да се насладиш на всички положителни летни емоции. :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юли 11, 2014, 00:14:21
Благодаря ios57,

И знам ще се възтановим,но време трябва..  Между другото и аз от можеби 8-9 години знам за артрита си ,и хепатита може да има вина за това също. И по време на лечението имах облекчение. НО към края вече пак всичко ме болеше и имам още по-вече стави засегнати сега от артритчето..   И преди години не исках да се лекувам с медикаментите които ми предложиха,та ревматолозите не ме проследяват от тогава..но пак ще хукна да се видя с тях.   :witch:

Абе картинки сме от всякъде! Успех и на теб и хубаво лятно настроение    :flowers:   :dance:   :laugh:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: лиана в Юли 12, 2014, 22:52:44
Здравей Силвия  :smile:
Първо поздравления за успешно завършеното лечение и пожелания за отрицателен ПСР завинаги.

Бих искала да ти задам въпрос относно артрита. Наскоро при разговор с моя позната, се оказа, че нейният баща е бил с хепатит С. Също така е бил диабетик и с артрит. Според лекарите е възможно хепатита да е отключил и двете заболявания. Може и други здравословни проблеми да е имал, не знам. Говорила ли си с лекарите за това, ако хепатита е отключил артрита при теб, дали след излекуването от хепатит С, ще успееш да излекуваш и артрита. Аз имам някои оплаквания на моменти, които ме карат да се притеснявам дали не отключвам артрит. От всичко прочетено излиза, че хепатита може да отключи доста сериозни заболявания, но и самото сегашно лечение също може да ги отключи. В общи линии редувам периоди притеснения и фиксиране върху хепатита и периоди на пълен игнор и заравяне главата в пясъка, все едно не се е случило.

Моля и някой друг, ако има информация по тези въпроси или личен опит, също да се включи, или да отворим отделна тема за дискусията им.

И продължавай да споделяш как върви възстановяването ти, мисля че е полезно.

Още веднъж поздравления за теб и за всички други, които издържахте това тежко лечение. Успешен финал и пълно излекуване за всички.  :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юли 14, 2014, 22:04:49
Здравей Лиана,

И аз до колкото ми е известно хроничния хепатит Ц може да има роля при отключването на артрит. И също така интерферона при дълго приемане(инж) може да обостри артрита и също може да доведе до диабет. Но дали са такива големи процентите и колко често лечението води до автоимунни заболявания- не съм сигурна в тази цифра.

Хубаво е човек да си направи лечението,защото хепатита уврежда понякода доста бързо дроба и освен това има влияние на други системи(за което чак така подробно не се говори). Просто добро е решението за лечение според мен. И не е леко самото то. Но не си сама. МНого сме които проведохме и провеждаме лечения. Тук можеш да потърсиш всякаква информация и съвет! Сайта е много добър и всеки е много отзивчив!

Благодаря и за пожеланията! Много кураж и успех ти желая в начинанието! И горе главата!

 :flowers: :flowers: :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: лиана в Юли 15, 2014, 01:19:47
Благодаря за отговора Силве.

За хепатит С информацията, която имам е основно от тук, от сайта на Хепактив. Не владея чужди езици и чета каквото намеря на български. Напоследък и не чета. Това, което ми е останало в главата е освен увреждането на самия черен дроб, отключването на автоимунни заболявания и проблеми с очите.

Останала съм с впечатления обаче, че същите проблеми могат да възникнат и при самото лечение.
Разбира се, никой не може да каже при кого как ще се развият нещата и кой е по-добрия вариант за конкретния човек, да се лекува или да не се лекува.

Върху кои други системи имаш предвид, че влияе хепатита, за които не се говори? Моля те да споделиш, защото аз май не се сещам за нещо друго, което да съм прочела.
За сега не мога да се самоубедя за провеждането на лечение, но на моменти ми е доста притеснено.

Бързо възстановяване и само отрицателен ПСР разбира се  :love5:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юли 18, 2014, 23:26:53
Здравей Лиана,ето малко информация за хепатита и влиянието му..(от превод е)

Хепатит С е вирусно заболяване, което основно причинява възпаление на черния дроб, но ефектът може да се усети в целия организъм.
Ефекти от хепатит C върху тялото:
 
Хепатит С се причинява от вирус, който се предава чрез контакт с кръвта на заразено лице. Инфекцията води до възпаление на черния дроб.
Черният дроб преработва кръвта и филтрира токсини, така че те не причиняват щети на тялото . Черният дроб произвежда жлъчка, която  помага смилането на  храната, и складира глюкоза и витамини. Възпаление  прави трудно за черния дроб да изпълнява тези жизненоважни функции. С течение на времето, инфекция на хепатит C може да повлияе на цялото тяло.
. Хроничната инфекция може да причини увреждане на черния дроб (цироза). С напредването на болестта, симптомите като кожни заболявания, заболявания на кръвта, и температура могат да се появят.
В дългосрочен план, хепатит C може да доведе до тежко увреждане на черния дроб, рак на черния дроб и чернодробна недостатъчност. Ранното лечение може да помогне за забавяне или предотвратяване на сериозни щети.

Храносмилателната сиистема-
 здравия черен дроб изпълнява много функции, които са от решаващо значение за вашето здраве. Черният дроб е отговорен за производството на жлъчен сок, вещество необходимо за разграждане на  мазнините. Жлъчката се складира в  тялото в жлъчния мехур, след това се изпраща до началния раздел на тънките черва (дванадесетопръстника). След това се комбинира с жлъчните киселини в стомаха и храносмилателни течности от панкреаса, които помагат на червата да абсорбират хранителни вещества в кръвта.
Хепатит C може сериозно да попречи на способността на черния дроб да произвежда жлъчка. Възпаление на жлъчния мехур може да го направи болезнен за храносмилане на мастни храни. Затова, хората с хепатит C могат да се чувстват болка в горната дясна част на корема. Това може да се дължи на натрупване на течност в корема (асцит). Това се случва, когато увредения черния дроб не произвежда достатъчно албумин, вещество, което регулира количеството течност в клетките.
Други храносмилателни симптоми включват гадене, повръщане и загуба на апетит. Изпражненията може да станат бледи или с звят наглина , и урината може да потъмнее.
На централната нервна система-
Когато черния дроб не филтрира токсините от кръвта, те може да увредят централната нервна система (чернодробна енцефалопатия). Това може да доведе до различни симптоми, включително сладки или мухлясал дъх, отслабване на малки моторни умения, както и нарушения на съня. Сухота в очите и устата понякога са свързани с хепатит C.
А натрупването на токсини в мозъка може да предизвика объркване, разсеяност, лоша концентрация, и личностни промени. Разширено симптоми включват ненормално разклащане, възбуда, дезориентация, и неясен говор. Тежки случаи може да доведе до кома.

Кръвоносната система-
Черният дроб филтрира токсините от кръвта. Той също така произвежда протеини, необходими за "здрава" кръв и помага да се регулира кръвосъсирването. Лошо функциониране на черния дроб може да създаде проблеми на кръвния поток и увеличаване на налягането в вената, което води до черния дроб (на порталната вена). Това може да доведе до портална хипертония, която може да принуди кръв да се нахлуе в  алтернативна вена. Вената може да се спука, ако тя е твърде малка, причинявайки сериозни вътрешни кръвоизливи (кървене от варици).
Недобре функциониращ черен дроб не е в състояние да извлече правилно желязо от кръвта и да го съхранява за по-късна употреба. Това може да доведе до анемия.
Здравия черен дроб също помага конвертирането на захар в глюкоза и го съхранява за енергия. Твърде много захар в кръвта може да доведе до инсулинова резистентност и диабет тип 2.
Кръвни тестове могат да показват наличието на хепатит С антитела в кръвния поток. Ако имате антитела, това означава, че сте били изложени на вируса. В повечето случаи, втория кръвен тест се използва за потвърждаване на хепатит C диагноза.

Кожа, коса и нокти -
 Протеиновата молекула, наречена хемоглобин е част от червените кръвни клетки. Хемоглобинът пренася кислород и желязо до клетки в цялото тяло. Желязото е от съществено значение за поддържането на клетките, които изграждат здрава кожа, нокти,и косата.
Билирубинът е друга важна субстанция в хемоглобина. Когато черният дроб не може да свърши работата си, билирубин може да се изгради и да причини на кожата и бялото на очите ви да пожълтяват (жълтеница).

Ендокринната и имунната системи -
Ендокринната система регулира хормони. Като част на ендокринната система, на щитовидната жлеза доставя хормони в кръвния поток. Понякога хепатит С може да доведе до имунната система погрешно да атакува или поврди щитовидната жлеза. Това може да доведе до повишена функция на щитовидната жлеза (хипертиреоидизъм), което може да доведе до нарушения на съня и загуба на тегло. Щитовидна (хипотиреоидизъм) може да ви накара да се чувствате муден. Според The Hepatitis Trust, това е по-често при жените, отколкото при мъжете.

И тук не е спомнато,но тъй като става на реч за объркване на имунната ни сисема,от там идва и проблема със артритните стави. Явно хепатита отключва автоимунни заболявания(разбира се това не е нещо задължително и всеки има различни проценти на увреждания и появяване на ези заболявания изобщо!)-диабет,артрит и също проблеми със щитовидката.

http://www.healthline.com/health/hepatitis-c/effects-on-the-body (http://www.healthline.com/health/hepatitis-c/effects-on-the-body)
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юли 18, 2014, 23:44:41
Здравейте на всички борещи се,на път да се сборят и приключили борбата с Хеп Ц..

Един месец от приключването на лечението ми и как се възтановявам от него..щото дробът е в почивка за тия 11 месеца,ама на другото май му се поразказва играта.

Ами тия кожни обриви,така и не са с уталожили. Кожата където си имах тези надигнати,сухи пачове  на доста места са останали там. Но не са червени- сърбят понякога пак. И също имам нови миниатюрни такива,които се появяват но не нарастват,че нали все пак не гълтам вече рибавирин.. НОса ми кървя два-три пъти през този месец,но раничките там почти ги няма вече,и в устата и устните изчезнаха напълно.

Движа се доста по-добре,имам енергия много по-вече,и храннето е много по-добре вече. Това сърцебиене обаче още си го имам и не знам кога това ще се оправи-по-леко е и не така често,ама си е тука..

И спането нещо не е много както трябва.

Жегите не ги понасям добре хич и много много се потя.

Ами това за сега,така вървят нещата при мен.

Айде и до скоро:))))))))))))))))))

 :girl_in_love: :bye2:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: лиана в Юли 24, 2014, 18:17:03
Благодаря за отговора Силвия и се извинявам за закъснението.

Успешно възстановяване и само отрицателни резултати  :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юли 24, 2014, 20:27:15
Благодаря Лиана:)))

 :love5:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: ralkataaaaaaa в Юли 28, 2014, 10:05:29
 :flowers: Силвенце,започнахме вече ококорено да гледаме на живота,нали,няма вече мъки,също се родихме пак (само дано не си качим и килцата де  :laugh:)Ти кога ще имаш контролен ПСР ,на кой месец,при нас в БГ е чак на шестия  :sad3: Иначе и аз съм много по-добре,сега ще си починем лятото,много почивка и приятни летни преживявания ти пожелавам  :flowers: :love5:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: june12 в Юли 28, 2014, 17:55:39
       :flowers:    Поздравления,Силвия!Мечтай за новия прекрасен живот,който ти предстои!

И никога повече този "гадняр"/вирусът/,да не се завръща при теб!Бъди щастлива!

        :congrats:    :clap:     :bravo2: :party:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Август 18, 2014, 15:26:12
     ПСР на втори месец след лечението е ОТРИЦАТЕЛЕН!!!  Страхотно се чувствааааам !!    Само да споделя !!!!!         
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Rumi_ в Август 18, 2014, 15:33:53
 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

 :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Ния в Август 19, 2014, 22:16:47
Браво Силве !!!!!!!! :dance: :dance: :dance: :flowers: Само така , Затрий гадината и  смело напред ! Радвам се за теб  :love5:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Август 19, 2014, 22:20:17
Да сладури,радостни новини имам,благодаря!!! Сега вече декември пак ще има ПСР и всичко останало на 6-сти месец от приключване на трикомпонентната ми терапийка:))))))))

 :dance: :flowers: :love5: :bye2:


Успех съфорумци на всички  :bravo2:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: ralkataaaaaaa в Август 20, 2014, 06:54:52
 :clap: :clap: :clap: Бравоооо,много се радвам за теб ,само отрицателни ПСР ти желая  :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Август 20, 2014, 12:32:49
ОООООО Ралче,благодаря ти,отрицателен резултат чакам да чуя от тебе и ти го пожелавам ! То на 6-и месец си е най-важния резултат,ще си ги чакаме и стискам палци за всички нас тука!!!!!!!


 :flowers:  :girl_haha:  :whistle:  :girl_wink:  :girl_in_love:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Аника в Август 21, 2014, 00:02:57
Браво Силве!  :clap:
Завинаги да бъде отрицателен!
Здраве и усмивки :)
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Alice в Август 21, 2014, 09:00:41
Браво Силве!!!!
Пожелавам винаги да е отрицателен  :congrats:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Ноември 03, 2014, 22:06:11
Здравейте съфорумци,

Не съм се появявала тук скоро да споделям,само ви чета:))

При мен всичко се нормализира почти след лечението,само не и кожните проблеми и това кървене от носа от време на време.
Не съм много сигурна че стероидния ми крем за кожата все още действа както трябва,дали не трябва да го сменя.. ще ходя до личната след 2 седмици и ще я питам. Че нищо не мога да си купя без рецепта(иначе до сега да съм си избрала нещо друго )..
И вече ама много ми омръзна наистина с тия рани по ръцете-те просто не минават,сменят си местата,появява с непрекъснато,разраняват се едно хубавво,после засъхват и кожата се бели.Появява се нали нова нежна кожа и наново върхо тая чувствителна кожа пак започва същата история.... Изморих се вече..наистина :/
Обаче имам ли избор   :angry3: И айде стига,наоплаквах се  :girl_wink:

Иначе,косата попорасна и се посгъсти,храня се нормално вече,анемията я няма и ходя бързо,изкачвам стълбички, баирчета..абе нормален човек:))) и е супер усещането  :dance:

И другия месец към средата ще знам последния окончателен ПСР,та да видим  :bye2:

Доскоро:)))     :flowers: :flowers: :flowers:Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Ноември 03, 2014, 22:13:50
Силве,

защо не опиташ нещо природно? Знам, че кремовете с невен са много подходящи при изгаряния ( когато трябва да се заздрави мястото и да се образува нова кожа), да не говорим за ползата на кокосовото масло. За тях не ти трябват рецепти.
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Ноември 04, 2014, 01:14:07
Благодаря за съвета Силвана,май много ми допадна идеята.. ще опитам   :witch:

 :fingerscrossed:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Ноември 04, 2014, 17:29:27
Аз самата зарязах всички кремове за лице и тяло, и преминах изцяло на кокосово масло, което си правим в къщи. Имах ужасна, постоянна екзема, която се стопи. Кокосът е натурален, омекотява както нищо друго, да не говорим за аромата му.
Пробвай, нищо не губиш. Тъкмо малко да си дадеш почивка от химията.
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: olga61 в Ноември 05, 2014, 20:34:09
Силви! Сигурно страхотно усещане-да почувстваш как силите се връщат, как всичко идва на място...Господи, чак не мога да повярвам че и аз ще доживея до момента когато минат тези гадни странични ефекти... Няма как! Пожелавам Ти-много сили, хубави моменти и само отр.ПСРи!
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Ноември 05, 2014, 21:18:54
Благодаря Оля,Силвана за съветите и пожеланията!!

Силвана,аз много наистина се изморих с тия кожни истории и знам моя приятелка тук си купува това кокосово масло(и тя подбира само органични,та ще нещо без разни химии в него). Ще опитам с кокосово масло и аз, тази седмица ще потърся.Благодаря ти още веднъж за съвета. Между другото много ми се иска да се включа в една от сбирките в София,и когато съм си в България ще ми е изключитеелно приятно да го направя!

Оля,скорошно възтановяване на теб! И наистина е срахотно да съм пак себе си,да имам енергия,да не мие лошо непрекъснато,да спя добре,да се храня без да ми подлудява стомаха след това,и също да не ме подлудяват тия сърбежи(въпреки,че с това не съм приключила напълно още,но е само по ръцете останало) ... хубаво е да му е добре на човек..  :congrats:

Айде,нека са на всички отрицателни тия ПСР-и и да се кротваме и да му се радваме на здравето!!!

 :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Ноември 05, 2014, 21:46:55
О, задължително пиши, когато си тук. Дори и да нямаме Групи за подкрепа, ние си се виждаме регулярно на по пица, така че си добре дошла :)
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Ноември 06, 2014, 11:56:58
Благодаря,ще се радвам да се срещна с теб и с други съфорумци:)))   И ще се обадя при следващото си идване в България  :party:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Декември 10, 2014, 22:27:05
Айде,да се покажа носа и аз тука в моя раздел хехе. Пуснах ПСР на 6 месец и другата седмица ще знам резултата ииииии каквото сабя покаже  :fight:

Пожелавам на всички тук топли и спокойни,весели и усмихнати Коледни и Новогодишни празници!!!
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Аника в Декември 10, 2014, 22:47:44
Силве,

отрицателен ще е :)
И на теб, Весели Празници  :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Ния в Декември 11, 2014, 13:56:47
 :fingerscrossed: Силвенце !
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Alice в Декември 11, 2014, 14:20:57
Силве сигурна съм че ще е отрицателен  :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Декември 16, 2014, 15:32:30
Приятели,
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Декември 16, 2014, 19:24:48
Аз писах тук малко по-раничко днес,но уви нещо го няма моето така важно съобщение хехе.....та накратко - от резултата на шести месец след лечението ВИРУСА НЕ СЕ ОТКРИВААААА!!!! Беше ми се свил стомаха на кълбо като ми звъннаха от клиниката!!!!! И е страхотен резултата след дългото изпитание и го пожелавам на всеки един с хроничен хепатит!!!! Много много съм щастлива и се наревах от нерви след разговора ми със сестрата!!! И подскачам от радост!!!! Изключително много съм благодарна за това,че ви има всички вас и този уебсайт и за огромната подкрепа и нужното за всеки от нас място за споделяне и информация!!!!! Искренно желая на всеки кураж леко да е и успешно лечение!!!!! След още шест месеца ще иман контролен преглед и кръвни изследвания и фиброскан за да видят как е дроба и генерално как съм и ще пиша пак. А до тогава ще следя и тук как се справяте с  битката!! Прегръдки на всички!
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Alice в Декември 17, 2014, 10:31:33
Браво Силве  :dance: :dance: :dance: :dance:
Много се радвам за теб  :flowers:
Няма по-хубав подарък за Коледа  :congrats:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Декември 17, 2014, 21:08:01
 :love5: :love5: :love5:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Аника в Декември 19, 2014, 01:33:36
Браво Силвенце!  :clap:
От сърце ти желая да остане завинаги неоткриваем :)
Весели празници  :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Декември 19, 2014, 09:54:48
 :flowers: :dance: :bravo2:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: ios57 в Декември 19, 2014, 13:15:28
Ей, че прекрасна новина! Честито! Вярвам, че това ще е окончателният край на битката!
Весели празници! :love5:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Декември 20, 2014, 00:50:03
Благодаря на всички:))  Супер весели празници пожелавам и аз!!!!!!!!!

 :bye2: :congrats:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: olga61 в Декември 20, 2014, 19:55:52
Браво! честито! Много  се радвам за Теб, Силви! Нека все повече и повече да има такива -  Победители!
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Ния в Декември 30, 2014, 23:30:14
 :flowers: :flowers: :flowers: Браво Силве !!! Весели празници и смело напред !!!
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Април 30, 2015, 10:53:44
Добро утро,ей тоя уебсайт токущо ме предупреди,че темата не е била активна от 120 дни....леле как лети това време!

Чета тия дни за хубави резултати и много се радвам за всеки,който успява да се излекува! И дано всеки да може скоро да постига хубави резултати само с новите лечения! От сърце го желая!

При мен нещата са обратно в нормата,всичко си се е стабилизирало и е добре. Единстенното нещо,което почти след година от края на лечението продължава да се обажда,е стомахът ми. От време на време имам това подуване и ми се гади,също както по време на леченито,все едно че съм глътнала кон да му се невиди. Разбира се в различен вариант е,но го има. Разбутах го тоя стомах и ще има нужда мисля от някакви билки,то за друго не искам и да чувам . И внимавам с всякакви лекарства,че и от тях ми става кофти на стомаха.

И до тука с оплакванията.

На 21 май ще ме попреглеждат в клиниката,чакам с нетърпение.Нови изследвания (кръвни) за всичко и ако не се лъжа ще ми правят фиброскан(просто не знам дали е със сигурност това,но казаха,че ще сканират някакси дроба-не питах подробно как- за да го видят на какво дередже е). Ще имам резултати към каря на май за всичко:))

И такива-ми-ти работи при мен:))) Ще пиша какво е положението другия месец:)

 :carate: :congrats: :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: лиана в Април 30, 2015, 11:45:25
Браво Силве, хубаво е че се възстановяваш успешно, все по-добре да си!

За стомаха пробвала ли си пробиотици, пребиотици, разни такива храносмилателни ензими. Не съм задълбавала много по темата, но в нета има информация. Сега нали са много актуални  :smile: Да си подсилиш чревната флора с нови попълнения  :smile:

Хайде и края на май чакаме и от теб още хубави новини  :flowers:Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Април 30, 2015, 18:44:59
Здрасти Лиана,да ти кажа ама с нищо не съм опитвала да успокоя тоя стомах,че просто не искам да мисля за някакви лечения пак хехе. Не ми се пие нищо,но ще трябва да се мобилизирам и да го реирам някак си:))). Благодаря за съвета,не е хич лоша идея!

 :smile: :wink3: :girl_wink:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юни 01, 2015, 19:15:07
Здравейте,

Измина година от приключването на моята трикомпонентна терапия. И преди десет дена правих фиброскан и последни кръвни изследвания.
Имам добри новини,едва ги дочаках и токущо говорих с клинката!!! От фиброскана още тогава разбрах.че дроба ми е абсолютно в отлична форма!

 ВИРУСА НЕ СЕ ОТКРИВА!

Ех как се радвам,знам,че всеки разбира най-добре тук колко добре се почувствах като ми казаха резулата!!! Исках само да споделя тук  :party: :party: :party:

Мили приятели,искам да пожелая на всеки един да дочака тази хубава новина!!!


И искам да кажа на всеки,който се бори с вируса да има кураж,да вярва,че ще се получи дори ако трябва да чака новите лечения! Бъдете силни и не губете надежда никога!

 :flowers: :love5: :carate: :bye2: :congrats:

Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Юни 01, 2015, 19:24:55
Силвенце,

каква хубава новина днес, в деня на детето :) Пожелавам ти винаги да си останеш такава сладурка, весела, положителна, и здрава :)

Поздрави за резултата и  :love5:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юни 01, 2015, 19:28:34
Благодаря ти Силвана:)) 

И при първа възможност ще се радвам много да се видим при идването ми в София:))))

 :flowers: :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Аника в Юни 01, 2015, 20:04:50
Честито Силве! Браво, браво, браво!

Все такива хубави новини да получаваш за всички важни за теб неща в живота!  :flowers:

Желая ти хубаво лято и пиши когато си дойдеш в България, може да пием по кафе  :whistle:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юни 01, 2015, 20:11:23
Мерси Аника,

аз ще пиша тук когато съм в България,и се надявам да пием кафе с всеки,който има тая възможност:))))
Ще се радвам много!
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Irena Pencheva в Юни 01, 2015, 20:41:08
Браво Силве честито.Въпреки трудностите през който премина по време на лечението успя да изчистиш вируса.Радвеаме се за тебе.Поздрави и от моя съпруг за успешното лечение. :clap: :congrats: :bravo2:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юни 02, 2015, 00:03:33
Благодаря Ирена:))  :bye2:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Alice в Юни 02, 2015, 09:34:33
Браво Силвееее :dance: :dance: :dance: :dance:
Страхотна новина  :congrats: :congrats: :congrats:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Mиро в Юни 02, 2015, 22:47:04
Браво и Честито Силве,само така и само напред! :doubleup: Don't give up. :congrats:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Юни 03, 2015, 00:52:58
Нема се предаваме! Благодаря на всички:))) :bye2: :congrats: :bravo2:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Февруари 17, 2017, 12:53:31
Добър ден на всички!

Много отдавна не съм поглеждала в този уебсайт! Радвам се че продължих контакт с някои хора от тук. Нали сме си като семейство с нашите лечение и изпитания, и всичко с което сме си помагали!

Аз много скоро в края на декември отново си изследвах ПСР, по изискване на личния лекар. И е отрицателен след почти 3 години от завършване на лечението ми.

Бях се гипсирала докато го чакам пак, понеже антитела винаги излизат при кр. изледвания за активен/хроничен хепатит. Мойта докторка и тя ми вдигна кръвното понеже ме извика по спешност заради тия антитела, и изобщо имах негативни емоции с нея- некадърна работа...
Така тя пусна ПСР след това и така разбрах че си е отрицателен.

И си имам имунитет и за хепатит Б, придобит след изкарване и на този хепатит преди години.

Така че всичко е ОК при мен))

Надявам се и пожелавам на всеки да се излекува и да е здрав, че от това няма по-важно!!


Ей така само навестявам да не забравите за мен хехе

 :bye2: :girl_in_love: :doubleup:

Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвана Лесидренска в Февруари 17, 2017, 14:42:30
Браво, Силве, радвам се че всичко е наред с теб.  :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Аника в Февруари 17, 2017, 21:13:49
Чудесни новини, Силве!
Да си много здрава и щастлива!  :flowers:
Титла: Re: Изтъркулиха се 11 месеца лечение
Публикувано от: Силвия Станиславова в Февруари 24, 2017, 14:36:17
Благодаря момичета:)))))

 :flowers: :dance: :bravo2: :bye2: