Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - pamche

Страници: [1] 2
1
Поздравления и честитки / Честита Нова 2013 г.
« -: Декември 31, 2012, 18:31:02 »
Честита Нова Година приятели ,
да сме живи, здрави и много щастливи през новата 2013 г.
Нека всичките ни мечти се сбъднат :)


2
МОСКВА - Руски учени от Урал създадоха лекарство, което може да пребори хепатит С за един месец.

Това съобщи за агенция ТАСС-Урал един от създателите на медикамента - член-кореспондентът Сергей Радионов. По думите на учения в света няма аналог на лекарството.

Медикаментът се базира на уникалното вещество алфа-фетопротеин, което напълно унищожава клетката на вируса. В резултат болният може да бъде излекуван напълно от хепатит С само за един месец, при това без усложнения и последствия за организма.

В момента съществуват само няколко медикамента за борба с опасното заболяване. Тяхната ефективност е ниска, тъй като не могат да проникнат в клетката, където се намира вирусът, както прави това алфа-фетопротеинът.

Разработката на медикамента, чието име не се съобщава, започнала през 1987 година. Той е патентован и се очаква да излезе на пазара през 2012 година. Препаратът е тестван и върху хора, заразени с вируса на СПИН - ХИВ.

Екипът на Радионов твърди, че след проведен курс на лечение в кръвта на пациентите не бил открит вирусът, който причинява имунна недостатъчност.

“В това направление обаче тепърва предстои да се работи. Не е изключено в бъдеще да бъде създадено лекарство, което да може да унищожава ХИВ вирусите”, казва Родионов.

Сред най-известните хора, признали, че са заразени с хепатит С, е звездата от телевизионния сериал “Спасители на плажа” Памела Андерсън. През 2002 г. блондинката заяви, че е пипнала опасния вирус от бившия си съпруг Томи Лий, когато си направили татуировка с обща игла.

Рокмузикантът отрича да е заразен с вируса, който често прогресира до цироза и рак на черния дроб. “След като разбрах, че съм болна от хепатит С, осъзнах колко е важно да знаеш дали си заразен или не. Само така можеш да вземаш правилните решения за своето здраве и целия си живот изобщо”, сподели актрисата.

источник: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1087780
                 http://news.data.bg/12/health/273095/


пс:
ако някой е спец по руски да се разрови за повечко инфо ще е добре  :smile:

3
С риск леко да преекспонираме темата за ваксините в блога, решихме да публикуваме едно наистина интересно интервю на което попаднахме.

 

Интервюто е взето от пенсиониран изследовател и разработчик на ваксини и макар проведено през далечната 2002 година, информацията с която ще ви запознае важи с пълна сила и в наши дни.

 

Четейки го ще откриете, че проблемите, пред които сме изправени днес свързани с насилствена ваксинация със създадена в лабораторни условия ваксина, която да ни „пази“ от лабораторно създадени „болести“ (свински грип, птичи грип, т.н.) са заложени от доста дълго време. Изследователят на ваксините цитиран тук, казва в прав текст, че Световната „заличаваща“ организация, СЗО (авторът иронизира Световната Здравна Организация (СЗО); в оригинала: World Homicide Organization – бел. пр.) има за дневен ред НАМАЛЯВАНЕ на населението и че много африкански лидери знаят много добре, че бързо разпространяващия се HIV и СПИН в Африка са причинени от ваксинациите през 1970 г., спонсорирани от СЗО. Този бивш служител във фармацевтичните среди развенчава също и широко разпространеното ДОПУСКАНЕ за безопасността на ваксината, промотирана от традиционната медицина, CDC (Centers for Disease Control and Prevention – Център за контрол и превенция на заболяванията – бел. пр.), Националния здравен институт, щатските здравни отдели, както и техните верни медийни пропагандисти, които повтарят като папагали СУЕВЕРИЯ вместо ФАКТИ.

Джон Рапопорт (В – въпрос) интервюира пенсиониран изследовател на ваксините (О – отговор), наричан с псевдонима д-р Марк Рандъл:

В: Едно време бяхте сигурен, че ваксините са критерий за качествена медицина.

О: Да, наистина бях. Аз помогнах в разработването на няколко ваксини. Няма да кажа кои точно.

В: Защо?

О: Искам да запазя анонимността си.

В: Значи мислите, че може да имате проблеми, ако излезете пред обществеността?

О: Смятам, че мога да изгубя пенсията си.

В: На каква основа?

О: Причините нямат значение. Тези хора имат начини да ти създадат проблеми, ако си бил вече част от Клуба. Познавам един-двама човека, които бяха поставени под наблюдение и бяха тормозени.

В: Тормозени от кого?

О: От ФБР.

В: Наистина?

О: Естествено. ФБР действа под друг предтекст. А и IRS (Internal Revenue Service – подобно на нашата Национална Агенция по Приходите – бел. пр.) може да се намеси.

В: Е, значи край със свободата на словото.

О: Аз бях част от „вътрешния кръг“. Ако сега започна да цитирам имена и да правя конкретни обвинения срещу научни работници, ще имам много неприятности.

В: Какво стои в дъното на тези усилия за тормоз?

О: Ваксините са последната защита на модерната медицина. Ваксините са главното оправдание на всеобщата „гениалност“ на съвременната медицина.

В: Вярвате ли, че на хората трябва да им бъде дадено право на избор дали да бъдат ваксинирани или не?

О: В политически аспект – да. В научен аспект, хората се нуждаят от информация, за да могат да направят добър избор. Едно е да кажеш, че изборът е добър. Но ако си заобиколен от лъжи, как би могъл да избереш? Освен това, ако FDA (Food and Drug Administration – щатската Комисия по храните и лекарствата – бел. пр.) беше управлявана от почтени хора, тези ваксини никога нямаше да получат лиценз. Те щяха да бъдат щателно изследвани през целия им жизнен цикъл.

В: Има учени изследователи на историята на медицината, които твърдят, че всеобщия спад на заболяванията не се дължи на ваксините.

О: Зная това. Доста дълго време не обръщах внимание на изследванията им.

В: Защо?

О: Защото се страхувах от това, което щях да открия. Работех в областта на разработване на ваксини. Прехраната ми зависеше от тази работа.

В: А след това?

О: Направих свои собствени изследвания.

В: До какви изводи стигнахте?

О: Спадът на заболяванията се дължи на подобрените условия за живот.

В: Кои условия?

О: По-чиста вода. Модерни канализации. Хранене. По-прясна храна. Намаляване на бедността. Микробите може да са навсякъде, но когато си здрав, не се разболяваш толкова лесно.

В: Как се почувствахте като приключихте с разследванията си?

О: Отчаян. Осъзнах, че работя в област, която се крепи на лъжи.

В: Някои ваксини по-опасни ли са от другите?

О: Да. Например DPT (коктейл от ваксина против дифтерит, ваксина против коклюш и ваксина против тетанус – бел. пр.). MMR (съдържа ваксина против дребна шарка, против заушка и против рубеола – бел. пр.). А някои съвкупности от ваксини са по-опасни от останалите съвкупности на същата ваксина. Доколкото съм запознат, всички ваксини са опасни.

В: Защо?

О: Поради няколко причини. Те карат човешката имунна система да участва в процес, който има тенденция да компрометира имунитета. Те могат в действителност да причинят заболяване, именно от което би трябвало да предпазят.

В: Защо ни информират за статистика, където се доказва огромната успеваемост на ваксините в заличаването на заболяванията?

О: Защо ли? За да ни заблудят, че тези ваксини са успешни. Ако една ваксина подтисне външните симптоми на едно заболяване като дребната шарка, всеки смята, че ваксината е успешна. Но, под повърхността, ваксината може да увреди самата имунна система. И ако тя причини други заболявания, например менингит, този факт се замаскирва, защото никой не вярва, че ваксината може да направи това. Хората си затварят очите за връзката между двете неща.

В: Твърди се, че ваксината против едра шарка причинила спирането на разпространението й в Англия.

О: Да, но когато изучаваш наличната статистика, придобиваш една друга представа.

В: Която е?

О: Имаше градове в Англия, където хора, които не са били ваксинирани, не прихванаха едра шарка. Имаше места, където хора, които са били ваксинирани, преболедуваха едрата шарка. Освен това, епидемията от едра шарка вече утихваше, в момента, в който беше представена ваксината против нея.

В: Значи казвате, че сме били лекувани според неверни данни?

О: Да. Точно това казвам. Това е история, която беше забъркана, за да убеди хората, че ваксините са неизменно безопасни и ефективни.

В: Вие сте работили в лаборатории. А там медицинската чистота на работа е много важен въпрос.

О: Обществеността вярва, че тези лаборатории, тези производствени съоръжения са най-чистите места на света. Това не е вярно. Замърсявания стават постоянно. Получаваш всички видове остатъци от експерименти в една ваксина.

В: Например, маймунският вирус SV40 е латентен в полиоваксината.

О: Ами да, това се случи наистина. Но не това имам предвид. SV40 премина в полиоваксината, защото ваксината беше направена с част от маймунски бъбреци. А аз говоря за нещо друго. За действителните условия в лабораторията. За грешките. За грешките по невнимание. SV40, който по-късно бе открит в ракови клетки – това наричам структурен проблем. Това беше приемлива част от производствения процес. Ако използваш маймунски бъбреци, отваряш вратата за микроби, които не знаеш, че са в тези бъбреци.

В: Добре, но нека за момент пренебрегнем разликата в различите видове замърсяване. Какви замърсители открихте Вие по време на дългогодишната Ви работа с ваксините?

О: Така, ще ви кажа малко от това, на което се натъкнах, както и от това, което откриха мои колеги. Ето един частичен списък. Във ваксината против дребна шарка Rimavex открихме различни пилешки вируси. В полиоваксината намерихме акантамеби (среща се в сладката вода, поразява централната нервна система – бел. пр.), които са т.нар. „мозъкоядящи“ бактерии. Маймунски цитомегаловирус в полиоваксината. Маймунски пенест вирус (SFV – пряко свързан с HIV – бел. пр.) във ваксината против ротавируси. Вируси от птичи ракови клетки във ваксината против MMR. Различни микроорганизми във ваксината против антракс. Открих потенциално опасни ензими-инхибитори в няколко ваксини. Патешки, кучешки и заешки вируси във ваксината против рубеола. Птичи вирус на саркомни левкоцити във противогрипната ваксина. Пестивирус във ваксината против MMR.

В: Нека да изясним това. Това са всички замърсители, които не следва да участват в състава на самата ваксина.

О: Точно така. И ако се опиташ да изчислиш вредата, която тези замърсители биха могли да причинят, е, няма как да знаем точно, защото не е правено никакво тестване или много недостатъчно такова. Това е игра на рулетка. Рискуваш. Освен това, повечето хора не знаят, че някои полиоваксини, ваксини против аденовируси, против рубеола, хепатит А и дребна шарка са направени от недоразвита човешка тъкан от човешки ембрион. Открих това, което смятам, че са фрагменти от бактерии и полиовирус, които биха могли да са се пренесли от тази ембрионална тъкан. Когато търсиш замърсители във ваксините, можеш да се натъкнеш на неща, които са доста озадачаващи. Знаеш, че това нещо не би трябвало да е там, но и не знаеш какво точно си намерил. Открих и нещо, което смятам за много малък фрагмент от човешки косъм и човешка слуз. Натъкнах се на нещо, което може само да бъде наречено „чужд протеин“, което значи почти всичко. Би могло да означава протеин от вируси.

В: Алармени сигнали се чуват отвсякъде.

О: Как мислите, че се почувствах аз? Не забравяйте, че този материал отива директно в кръвообръщението без да преминава през някои от обичайните имунни защити.

В: Как бяха приети Вашите открития?

О: В общи линии беше нещо от сорта: „Не се притеснявай, това не може да бъде избегнато.“ При изготвянето на ваксини се използват различни животински тъкани и точно тук е входната врата на подобни замърсявания. Разбира се, дори не споменавам обичайните химикали като формалдехид, живак и алуминий, които целенасочено се слагат във ваксините.

В: Тази информация е доста потресаваща.

О: Да. А аз споменавам само някои от биологичните замърсители. Кой знае колко още други има? Тях не можем да открием, тъй като не мислим за тях. Ако тъканта е, например, от птица, която се използва за ваксината, колко възможни микроба могат да бъдат открити в тази тъкан? Нямаме си и представа. Нямаме си и представа какви биха могли да бъдат или какво въздействие биха могли да имат върху човешкия организъм.

В: А отвъд въпроса за чистотата?

О: Занимаваме се с основни грешни предпоставки относно ваксините. Това, че те стимулират имунната система по сложен начин, за да създадат условия за имунитет от заболяването. Това е неправилна предпоставка. Нещата не работят по този начин. Една ваксина би трябвало да „създаде“ антитела, които, индиректно, да предложат защита срещу заболяването. Обаче имунната система е много по-голяма и с доста по-голямо участие отколкото прости антитела и съответните им „клетки-убийци“.

В: А имунната система е?

О: Цялото тяло, наистина. Плюс съзнанието. Може да кажете, че всичко е имунна система. Ето защо може да имаме здрави хора по средата на епидемия.

В: Значи нивото на общото здраве е важно.

О: Повече от важно. Жизненоважно.

В: Как са представяни грешните статистики относно ваксините?

О: Има много начини. Например, предположете, че 25 души, които са си били ваксината против хепатит Б се разболяват. Е, хепатит Б е заболяване на черния дроб. Но можеш да наречеш заболяването на черния дроб по много начини. Можеш да промениш диагнозата. Тогава си открил корена на проблема.

В: А това се случва?...

О: Постоянно. Това ТРЯБВА да се случи, ако лекарите автоматично заключат, че хората, които си бият ваксини НЕ заболяват от болести, от които би трябвало да бъдат предпазени. А точно това заключават лекарите. Виждате, че това е кръгова аргументация (circular reasoning – логична заблуда за верността на две отделни твърдения. Например: „Прав съм, защото съм прав“; http://en.wikipedia.org/wiki/Circular_reasoning – бел. пр.). Това е затворена система. Не признава вина. Не е възможна вина. Ако човек, който има ваксина против хепатит, се разболява от хепатит или от някое друго заболяване, автоматичното допускане е, че това няма нищо общо със заболяването.

В: През годините Ви на работа по разработката на ваксини, колко лекари сте срещали, които са признавали, че има проблем с ваксините?

О: Николко. Имаше няколко, които в частен разговор поставяха под въпрос с какво всъщност се занимават. Но те никога не биха се показали публично, дори в компанията, за която работят.

В: Коя беше Вашата повратна точка?

О: Имам приятел, чието бебе умря след ваксиниране с DPT.

В: Разследвахте ли случая?

О: Да, неофициално. Открих, че бебето е било напълно здраво преди ваксинацията. Не е имало причина за неговата смърт, освен ваксината. Това породи моите съмнения. Естествено, исках да повярвам, че бебето е получило лоша проба ваксина. Но разгледах случая по-дълбоко и открих, че не това се е случило. Обземаха ме все повече и повече съмнения с течение на времето. Продължих изследванията си. Разбрах, че противно на което съм мислил, ваксините не се тестват по научен път.

В: Какво имате предвид?

О: Например, не се правят дългосрочни изследвания за която и да е ваксина. Последващите тествания не се правят внимателно. Защо? Защото отново се прави допускане, че ваксините не причиняват проблеми. Така че кому е нужно някой да проверява? Отгоре на това, реакцията към ваксината е така дефинирана, че се счита, че всички негативни странични ефекти трябва да се появят малко след ваксинацията. Но в това няма никаква логика.

В: Защо няма логика?

О: Защото ваксината очевидно действа в тялото за дълъг период от време след като е приета. Реакцията е постепенна. Влошаването също може да бъде постепенно. Неврологичните проблеми се развиват с течение на времето. Те се случват в различни условия, дори според анализите на традиционната медицина. Така че защо това да не е случая и при ваксините? Ако химическото отравяне може да възникне постепенно, защо да не може същото да се случи и с ваксина, която съдържа живак?

В: Това ли е което открихте?

О: Да. През по-голямата част от времето ние се занимаваме с взаимовръзки. Взаимовръзките не са идеални. Но ако вземеш 500 родителя, чиито деца са имали неврологични заболявания година, след като са взели ваксината, това би трябвало да е достатъчно да предизвика интензивно разследване.

В: Дали наистина е било достатъчно?

О: Не, никога. Това веднага трябва да ти говори за нещо.

В: Което е?

О: Хората, които правят разследването нямат интерес в оглеждането на фактите. Те допускат, че ваксините са безопасни. Така, когато наистина разследват, те винаги измислят оправдания за ваксините. Те казват, „Тази ваксина е безопасна.“ Но на каква основа правят заключенията си? Те си служат с идеи и дефиниции, които автоматично изключват замърсяване на ваксината.

В: Има много случаи, при които кампания за ваксинация се проваля. Където хората са заболели от това, срещу което са били ваксинирани.

О: Да, има много подобни примери. И там доказателствата са просто игнорирани. Оставяни са настрана. Експертите казват, ако изобщо казват нещо, че това е просто изолиран случай, но в крайна сметка ваксината е предложена като безопасна. Но ако събереш всички кампании за ваксинации, където са възникнали странични ефекти или заболеваемост, ти осъзнаваш, че това НЕ са изолирани случаи.

В: Дискутирали ли сте някога това, за което говорим сега, с колеги, докато все още сте работели в производството на ваксини?

О: Да, дискутирал съм.

В: Какво се случи?

О: Няколко пъти ми беше казано да си мълча. Беше ми ясно показано, че трябва да се завърна към работата си и да забравя опасенията си. На няколко пъти се страхувах. Колегите се опитваха да ме отбягват. Усещаха, че биха могли да им сложат етикет „съучастник“. Всичко на всичко, въпреки това, се държах добре. Направих всичко възможно, за да не си създавам проблеми.

В: Ако ваксините са наистина вредни, защо тогава са давани?

О: Преди всичко, не съществува „ако“. Те са опасни. По-трудният въпрос е да се реши дали те вредят на онези хора, които всъщност нямат външни симптоми. След това се изправяте пред изследване, което трябва да бъде направено, но не е. Учените трябва за вземат проби, за да открият нещо като карта или диаграма, която показва точно какво правят ваксините в тялото от момента на тяхното приемане. Това изследване не е направено.

А относно въпроса защо са давани, можем да си стоим тук в продължение на два дни и да дискутираме всички възможни причини. Както казахте много пъти, по различните етажи на системата хората имат своите мотиви. Пари, страх да не изгубят работата си, желанието да наберат точки, престиж, награди, повишение, погрешен идеализъм, неблагоразумен навик и т.н. Но, на най-високите етажи на медицинския картел, ваксините са с най-голям приоритет, защото те причиняват отслабване на имунната система.

 

ваксинация

 

Знам, че това е може би трудно за възприемане, но това е истината. Медицинският картел в най-високия си етаж, не действа с мотива да помага на хората, а да им причини вреда, да ги отслаби. Да ги убие. В един момент от моята кариера имах дълъг разговор с човек, който заемаше висок правителствен пост в една африканска държава. Той ми каза, че е добре запознат с това. Каза ми, че СЗО е лицето на тези интереси за намаляване на световното население. Трябва да кажем също, че съществува тайна организация в Африка, състояща се от различни официални лица, които сериозно се опитват да променят облика на бедността там.

Тази мрежа от хора знае какво всъщност се случва. Те знаят, че ваксините са използвани и се използват, за да унищожат собствените им държави, да ги направят готови за превземането им от глобалистите. Имал съм възможността да говоря с някои от тези хора от мрежата.

В: Президентът на Южна Африка, Табо Мбеки, наясно ли е с тази ситуация?

О: Бих казал, че е отчасти наясно. Може би не е напълно убеден, но е на път да разбере цялата истина. Той вече знае, че HIV е измама. Знае, че лекарствата против СПИН са отрови, които разрушават имунната система. Знае също, че ако проговори по какъвто и да е начин за ваксините, ще бъде обявен за луд. Той си има достатъчно проблеми след позицията си по въпроса със СПИН.

В: Каква е тази мрежа, за която говорите?

О: Тя акумулира в себе си огромна информация за ваксините. Въпросът е как ще бъде реализирана една успешна стратегия? За тези хора, това е трудна задача.

В: А в развитите държави?

О: Медицинският картел има своите ограничения за действие, но и те постепенно изчезват. Главно защото хората имат свободата да подлагат на съмнение лекарствата. Обаче, ако въпросът с избора (правото да приемеш или да откажеш лекарството) не събере достатъчно хора, тези бъдещи проектозакони относно ваксините срещу биологични болестотворни агенти ще спечелят. Сега са важни времена.

В: Фурорът по ваксината срещу хепатит Б изглежда една добра възможност.

О: Да, предполагам. Да се твърди, че бебета трябва да имат ваксина, а след това веднага да се признае, че човек се заразява с хепатит Б от сексуални контакти и използвани игли, е едно нелепо съпоставяне. Медицинските власти се опитват да се прикрият като казват, че всяка година около 20 000 деца в САЩ се заразяват с хепатит Б по „неизвестни причини“ и именно заради това всяко бебе трябва да бъде ваксинирано. Аз оспорвам тези цифри и изследвания, които ги подкрепят....

останалото може да се дочете на :

http://blog.zepir.com/bg/blog/view/id/55/Vytreshen-chovek-pravi-shokirashti-razkritiia-za-vaksinite.html

4
Здравейте , вчера в 'Джъмбо' се видях с Румен , а днес получих СМС от ТRо6ка  и ми светна:
дайте да се съберем другия месеца да видим кой Уживел от лечението , Кой от празниците. Дайте предложения за ден и час . :wink3:

5
Завършено лечение / pamche след лечението
« -: Август 17, 2010, 15:41:56 »
Приятели ,
днес се местя в този раздел и съм много щастлив , взех си резултата от ПСР-а след края на леченеито и : вируса не се открива  :dance:, предполагах че след лечението и с отрицателен ПСР на 3-тия месец ще ми е такъв резултата , но като видях бланката от лабораторията и супер много се зарадвах.
Дано и занапред ПСР-ите да са ми отрицателни. :fingerscrossed:

Благодаря ви за искрената подкрепа, имам нужда от нея . :flowers:
Желая ви много, много, много здраве и късмет на всички ви  :flowers: :love5: :dance:


:witch:Бях забравил, какво е да излезеш навън и да ти е ГОТ .... леле ама верно ГОТ Е  :girl_dance: :clap2: :girl_dance: :clap2:


пп
Темата ми от раздел: Нов член                         http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=1442.msg15400#msg15400
Темата ми от раздел: Предстои ми лечение    http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=2115.0
Темата ми от раздел: На лечение съм              http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=2173.0

6
Тъй като за другия Петък ще ми трябва, ако може Радо да добави,  нова емотиконка:

- лумпенизирано от радост човече: с въртящи се спираловидно в различни посоки очи и свирещо на вувузел одата на радоста  :wink3:

мерси  :laugh:

7
Нека да поразсъждаваме :

   Добре де , сега за хора с хепатити и с проблеми с Черния дроб , тези млека и като цяло продукти с растителни мазнини полезни или вредни са ???

   И като цяло какви млечни продукти ползвате ?

8
Здравни теми / Кора от Пиния ?
« -: Юли 06, 2010, 10:09:53 »
http://www.bb-team.org/articles/3620/#axzz0sspWluc0

Някой ползвал ли е и дали има впечатления от него ?

9
Поради Спасовия ден днес ......

Честит имен ден на tetibulka ,  :wink3:  :wink3:  :wink3:

10
На лечение съм / Цени на ПСР тестове
« -: Януари 17, 2010, 21:15:52 »
Аси, аз мога да предложа ако можеш да отделиш 100 лева от своя бюджет, да си пуснеш качествен ПСР на 3-ия месец сама. Взъможно е да е положителен и тогава няма да знаеш колко са копията на вируса, но ако е отрицателен, тогава ще е същото като да си си пуснала количествен ПСР, даже по-хубаво, защото е с по-голяма точност.
Но не трябва да се поддаваш на стрес в този момент, гледай положително на нещата и не се отчайвай!

Поздрави,
Радо
Ради , къде е тоя ПСР за 100 лв. , аз като си правих беше 185 лева и единия и другия ? Има ли някъде по евтин ?

11
Е, аз пак да предложа, среща на кафе в София за края на февруари ?

12
Здравейте,

Бих желал да попитам , по време на лечение с интерферон , желателно ли е да се приемат Витамини или хранителни добавки, чрез които поне малко човек да успява да компенсира (облекчи) силното и продължително лечение , както силните  старнични ефекти ?

Приемането на такива добавки , способстват ли за по малко поражения ( от лечението ) на организма след самото лечение ?

Кои, такива витамини или хранителни добавки би ни препоръчал доцента?

Благодаря

13
Здравейте ,
През 2005 ми откриха хепатитЦ и тогава с ПСР ми определиха ,че е генотип: (1а+3) , след 4 години ,т.е. 2009 отниво ми направиха биопсия и ПСР ... показа генотип (4) , в момента съм на лечение  с интерферон и рибавирин. През 1981 на 7 години имам претърпяна катастрова с кола в Либия с доста кръвопреливане ( наще са били на работа там ) и казват че хепатита, най-вероятно е от тогава , та въпроса ми е :

   - Можели 2 ПСР-ра да дадът различни генотипи ( 1а+3 ; 4 )  в разлика през 4 години ,като през това време не съм си лекувал хепатита , и в 1-вото генотипизиране не участва тип от 2-рото генотипизиране  и обратното?

   - Верни ли са твърденията, че генотип 4 се лекува по малко от 48 седмици ( към 36 седмици ) и защо ?


Мерси и лек ден  :smile:

14
Здравейте,
пускам темата, понеже всеки, който е на лечение му се налага да пие неуробекс за подържане на левкоцитите  и днес като отидох да си купа неуробекса  , аптекарката много ми похвали милгамма като по добър и ефикасен заместител на неуробекса .

Какво мислите по въпроса ?


ето и линк към листовката : http://www.medicine.bg/public/listovka/9775s.pdf

15
Искам да попитам , понеже сега е сезона на кестените , какви полезни вещества има в тях и дали спадат към групата на ядките или не ?
За тях открих само , че са богати на : захари , скорбяла и мазнини - нищо повече.

Страници: [1] 2

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007