Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 проф. Константин Чернев - Александровска болница, София

(1/5) > >>

Радослав Русинов:
Проф. Чернев е един от доайените в областта на чернодробните заболявания и един от най-старите специалисти в областта. Той има и частен кабинет, в който приема пациенти.
Каня хората, които са или са били негови пациенти да споделят впечатленията си, и с повече детайли като телефони, адрес.

tania:

--- Цитат на: Radoslav Rusinov в Август 08, 2007, 00:20:55 ---Проф. Чернев е един от доайените в областта на чернодробните заболявания и един от най-старите специалисти в областта. Той има и частен кабинет, в който приема пациенти.
Каня хората, които са или са били негови пациенти да споделят впечатленията си, и с повече детайли като телефони, адрес.
При първия подробен постинг, ще изтрия поста, който сега написах, за да може темата да започне с детайлна информация за него.

--- Край на цитат ---

частен прием ул. Неофит Рилски № 23, тел - 9879810
Александровска болница - клиника по Пропедевтика на вътрешните болести - 9230-223 /9280-223/
                                                                                                               9280-228

Jina:
Аз също се лекувам при Чернев,той ми прави биопсията.Останах доволна.В болницата (Александровска) всички се държаха добре и бяха доста мили.Като лекуваща там ми беше д-р Трънчева-голяма сладурана е  :)

Valentin Maneff:
Когато човек започне да се лекува при някой доктор винаги има съмнение дали изборът му е бил най удачен,няма ли и по-добри.Аз бях при проф.Чернев и съм доволен от неговото отношение и това на екипа му,биопсията мина безпроблемно и безболезнено.Въпреки това ми се е искало някой да ми обясни от А до Я какво става с мен,как се развива болестта,сериозно ли е ,имам ли шанс да се излекувам и т.н.Никой не го направи и то не защото нямаше,просто хората те въвеждат постепенно и полека полека ти сам се оправяш в лабиринта от неизвестности.От тук нататък разчитам на Вас,приятели,които сте в този форум,да си помагаме и все по-често да има хора ,излекували се от тази болест.Между другото,защо не се направи нещо по въпроса и доктори да вземат отношение по нашите запитвания и коментари.Дали е възможно?

Радослав Русинов:
За съжаление все още не се е появил лекар във форума, освен няколко поста от лекар от Хепасист /предполагам д-р Хасърджиев/, но той наминава рядко.
Надявам се след време и това да се промени и да се появят поне няколко лекари, които да имат желание да споделят професионални мнения по темите, за които си говорим.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия