Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 Координати на добър лекар от Варна

(1/3) > >>

ta6evv:
Здравейте.
Някой може ли да ми помогне като ми даде кординатите или името на добър специалист от варна или оклоните градове.Имам хепатит b.
Благодаря ви,

zizi:
 
       Здравей,
тук във Варна най-голям специалист в областа е доц.Коцев.Той е в св. Марина "терапията" но там едва ли ще се уредиш с преглед при него, той е ръководител на отделението и май не преглежда в кабинет. Може да си запишеш час при него в частният му кабинет който се намира в майчин дом на първия етаж, на входа на регистратурата записват часовете. Аз ходих там преди 2 години, за преглед + ехогаф тогава платих 35 лв, сега сигурно ще е повече. По принцип ти препоръчвам за първоначален преглед да си запишеш час при др.Антония Атанасова, също добър специалист а когато се установи дали си хроничен носител на вируса и проучиш шансовете за лечение чак тогава посети  доц.Коцев тъй като той е в комисията по отпускането на бесплатни лекарства към ЗК.
За  др.Атанасова можеш да си запишеш час за преглед на тел.052-302 851 тя преглежда всеки вторник- след обяд в терапията на първия етаж. За да ти е безплатен прегледа трябва да си вземеш направление за гастроетеролог от личния лекар.
Препоръчвам ти точно тези двама лекари( въпреки че ми отказваха лечение доста дълго време)защото знам че за Варна те са най-добрите а и са в терапията-единственната болница тук занимаваща се с лечение на хроничен хепатит.
Успех и да пишеш как вървят нещата. ;)

ta6evv:
Здравей zizi,
благодаря ти за информацията,ще се възползвам възможно най бързо.
Поздрави. :D

zizi:

 Здравейте,за Варна като най голям специалист препоръчвам доцент Коцев.
частния му кабинет се намира в майчин дом ул.мир № 1 телефон на който можете да си запазите час- 052/332-000 цената на преглед + ехограф е 50 лв.

Поздрави :)

lili_ana:
на мен ми казаха,че доктор Коцев не преглеждал лично,а препращал към неговите колеги-та ,аз започнах да се лекувам при доктор Иванова-намира се в терапията на 11 етаж.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия