Привет.
Доста време нямах възможност да посетя форума, и съжалявам за забавянето на отговорите.
За по кратко ще напиша последната част от микроскопското изследване и окончателна диагноза:
Микроскопско: Формиране в част от ПП на лимфоидни нодуларни струпвания (над 1/3 от ПП). Тежко изразен интерфейс хепатит с множество бриджинг некрози. Тежко лобуларно възпаление с над 5 жфокуса на ацинус. Липсва стеатоза. Лекостепенна портална фиброза.
Диагноза: Черен дроб - Хроничен вирусен хепатит с висока активност (А3) и лекостепенна портална фиброза(Ф0-1).
Това е като цяло резултатат от биопсията.
Относно започнатото лечение със Себиво. Това ми го предписаха така да се каже, защото е противопоказано лечение с интерферон при хора страдащи от епилепсия. Има вероятност от зачестяване на припадъците, или както е в моя случай да се събуди заспалата ми епилепсия. По последното ЕЕГ и спирането на терапията за епилепсията мисля, че вече съм ОК. Поне така каза и невролога

. Но това ще го видим с времето

.
Наближава времето за нов PCR, така че ще дам и за него резултати. При последното изследване преди месец чернодробните ензими ми бяха в норма при положение, че не взимах изписания ми Трансметил поради световната криза

. Преди това често бяха доста над допустимото при положение че пиех Трансметила.