Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 Д-р Колчаков - МБАЛ "Св.Иван Рилски"

(1/1)

eli13:
Както е известно, аз съм още един от феновете на доц. Антонов, който е светило №1 по нашите въпроси.
Сега обаче искам да препоръчам на всички страхотния доктор, когото открих в същата болница, а именно - д-р Колчаков.
Той е изключително компетентен, решителен в критични ситуации /в правото си съм да го кажа при неутрофили 0,3  :girl_wink:/, много хуманен и отзивчив. Редовно му се обаждам след кръвните изследвания и получавам съвети как да подходя с дозите пегасис, с какво да се храня и много ме окуражава и подкрепя.
Доц. Антонов има същите качества, но, както всички знаем, е доста зает и често отсъства от страната или от София. Много пъти телефонът му е изключен с дни при участие в международни форуми. А на хора като нас понякога е нужен незабавен отзив от компетентен лекар.
В "Св.Иван Рилски" има още доста лекари към Гастро-отделението, но аз съм с най-добри впечатления и препоръчвам д-р Колчаков.
Също така съм му много благодарна, че намери правилния подход за разрешаването спецификата на моя случай. Имам му пълно доверие.

Радослав Русинов:
Ели, благодаря за споделените впечатления от първа ръка! Много се надявам в този раздел да започнат да се появяват мнения и за други лекари, защото тук основно спрягаме само 3-4 имена и съответно насочваме само към тези лекари. Затова, ще се радвам и ако други хора във форума споделят впечатления за още лекари, за които не сме чували нищо или пък сме чели само откъслечни неща.

Иначе, записването за час при д-р Колчаков става на изписаните телефони за записване на час за преглед в "Иван Рилски" в статията с болниците: Центровете за лечение на хронични вирусни хепатити в България. Там са публикувани и дните, в които д-р Колчаков преглежда пациенти.


Поздрави,
Радо

dimizano:
Д-р Колчаков ми беше лекуващ лекар когато ми правиха биопсия в св.Ив.Рилски.Тогава бях настанен в отделението при него и той се беше заел с моя случай.Аз също съм с много добри впечатления от него.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия