Как така октомври? Та ти почваш съвсем скоро! И другите ти инжекции ли са с такъв срок на годност?
Рали, ти взе ли олиото от черен сусам? Искаше ми се да свалиш възможно най-много вирусния товар преди старта на лечението, защото сме забелязали, че при нисък товар шансът за нулев ПСР на първия месец е много пи-висок, а тоя нулев ПСР почти гарантира успешен изход от терапията.
Вчера получих отлични новини от един човек, който ползва олиото заедно с още един продукт - от милиони товарът е паднал на хиляди, над 10 пъти понижение за 2 месеца.
Аз навремето като го вземах заедно с още един продукт, за 2 месеца ми беше паднал вирусният товар повече от 100 пъти. От 2 680 000 на 9 000. Проф.Антонов направо падна

Работата е там, че не сме вземали само олиото и не можем да кажем със сигурност до каква степен то е дало брилянтните резултати, но при всички случаи приносът му е голям. Цялата информация в интернет сочи, че то е повече от подходящо за нашия случай, НО само преди терапията. По време на лечението не се препоръчва, защото съм чела, че то детоксикира организма, което предполага да издърпа рибавирина, а ние това не го искаме.