Здравейте! През август месец тази година ми откриха случайно хепатит С. Септември лежах в болница Св Иван Рилски на Фиброскана излезе F0-F1 без омазняване на черния дроб, което звучи добре като резултат. Обаче ако е така значи съм хванала скоро хепатита, обаче по моите симптоми трябва да е повече от 10г. Имам умора понякога толкова силна ,че се чувствам неработоспособна, световъртеж, стомашни проблеми, често главоболие, обърканост, проблеми с концентрацията, тежки пристъпи на депресия, смени в настроението, изпотяване, задъхване , гадене от скоро.... В същото време уж хепатита е в началото и не трябва да имам тези симптоми. Като бях в болницата чернодробните показатели бяха около 3 пъти над нормата. После пих някакви билки за черен дроб и днес гледам на изследването са нормални, което ме изуми понеже пия Глюкофаж за инсулинова резистентност, а той също покачва показателите на черния дроб. Та ми е чудно как може да съм с хепатит С и да имам нормални показатели на ензимите,а в същото време да се чувствам много зле?!
Сега ми се е появил и нисък хемоглобин, а преди няколко месеца беше нормален, при положение че си ям редовно месо, риба и тн Нищо не разбирам. Откриха ми и бактерия Хелокобактер и трябваше професор Антонов да ме лекува обаче никой не ми вдига телефона да си запиша час. От здравната каса нямам отговор протокола е подаден началото на октомври. Изобщо съм много объркана от тези резултати и цялото ми състояние. Сякаш нещата не се връзват.