Вирусен хепатит - Лечение > Предстои ми лечение

 Какво да очаквам

(1/1)

Krasimir1111:
Здравейте престои ми лечение с zapatier някои приемал ли го е досега и какво да очаквам .

Силвана Лесидренска:
Очаквай никакви странични ефекти и да се излекуваш от хепатит С, без да разбереш :)

Успех.

hristo_gb:

--- Цитат на: Krasimir1111 в Ноември 25, 2021, 17:22:20 ---Здравейте престои ми лечение с zapatier някои приемал ли го е досега и какво да очаквам .

--- Край на цитат ---
Аз се лекувах с него, няма проблеми, аз получих много силна сухота в устата, но после се оказа, че съм имал друг недиагностициран проблем - проблем с паращитовидна жлеза и калция ми се бил повишил.
Приемай повечко вода и няма да имаш проблеми. Изчиства се с фекалиите, така че няма проблем да пиеш повече вода.
Важното е да не пропускаш хапче, това е много важно, на 24-часа точно се пие, няма значение след или преди хранене, както и по кое време от деня. Аз пиех вечер, но май е по-добре сутрин.
Предполагам си генотип 1, защото основно за него го изписват.

П.п. Прочетох че си и с цироза, предполагам компенсирана, защото имаше май и други препарати, които ставаха за некомпенсирана.

Следи се докато го пиеш за прежълтяване, потъмняване на урината и изсветляване на фекалиите. Ако усетиш някакъв такъв проблем се обърни към лекуващия ти лекар - този, който ти е издал протокола.
Другото са ти го казали: никакъв алкохол (изобщо е добре да се примириш и да забравиш за съществуването му), без мазно, соленото също трябва да се избягва, както и пикантно. Като цяло по леки храни и без химии - гледай да е по-органично. Леко натоварване и движение, без никакви тежки натоварвания и ако можеш без стрес и с повече почивки и спокойствие. Всичко ще е наред! Успех! :)

Krasimir1111:
да асъм с цероза на фиброскана,които ми правиха ми показа f4 ,но без усложнения .

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия