Вирусен хепатит - Лечение > Предстои ми лечение

 Проблем с намирането на Epclusa

(1/1)

Dodo84:
Здравейте,вече имам протокол и рецепта за лечението с Epclusa.Вчера при Марешки ми обещаха ,че ще ми се обадят в рамките на деня да ми кажат има ли по складовете с които работят лекарството.Няма отговор.Днес пак ходих на място говорих с управителката -още нямали отговор от складовете.Момента в който започна да ми говори да питам в други аптеки ми стана ясно ,че гледат да ме разкарат.Рецептата е със срок от 14 дни.,който от вчера текът.От там отивам в аптека Софармаси -оставете си номера ще ви се обадим или проверете в друга аптека!Отговор от никъде...!Утре е събота после неделя,понеделник почивен ден.Дните си минават.В Карлово това са аптеките на големите вериги.Притеснението ми е да не увисна с  рецептата и лекарствата ,за който се боря половин година!Някой имал ли е подобен случай,какво да правя?

Силвана Лесидренска:
Ако не си намерила, ми се обади на 0988 722 988

Dodo84:
Благодаря отново.Днес се обадиха от Софармаси ,че са го доставили.Вече го взех,ще изчакам няколко дни и го започвам!Уверяват ме ,че няма да има проблем със следващите опаковки.Дано да е така!Ще пиша отново когато го започна в другия раздел.Бъдете здрави.

hristo_gb:
Слава Богу, че са ви го доставили. Трябва преди да дойде протокола да се уговорите с аптека, дали ще искат да ви го доставят (принципно нямат право да ви отказват), за да не изпадате в такава ситуация и да не изтървете срока. Пиша го основно за следващите, които ще търсят информация тук. При вас е минало вече. Успех с лечението!

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия