Аз си признавам, че го прехвърлих без да го гледам задълбочено, защото няма да мога да издържа на гледката!!

Не зная от къде хората притежават такава жестокост?!

Тези безчинства са меко казано отвратителни!!! Дори не ми стигат прилагателни и глаголи да ги опиша!! Ужасно!!

Това ми напомня за една статия, която скоро четохме с Ради в новия брой на Гео. Беше за режима на Хитлер и как нормални хора стават абсолютни жестоки изроди, а всъщност са били съвсем обикновени и нормални хора. В един момент един обикновен чиновник започва да избива жени, деца, мъже.. а до вчера е имал обикновен живот като всички нас. Имаше една снимка, на която група от работещи в концентрационен лагер са снимали, докато са били на излет. Никога не можеш да кажеш, че тази весела компания е всъщност сбирщина от убийци....

Не зная какво отключва такава злоба и такава жестокост и се надявам никога да не разбера!
Учудвам се как е възможно да не изпитваш състрадание и да не си способен на човешки чувства и емоции!! Но това е жестоката истина!

За това нека поне ние да бъдем по-добри и да се опитваме да даряваме с любов и хората, и животните!! Всеки един от нас!!
Силванче, мила, толкова си добричка

И аз ще идвам в твоя приют да храня животинките и да се грижа за тях!!

Поздрави,
Ели