Здравеите на всички, едва ли някои ме помни

не съм писала тук от година и повече, но редовно ви четях и се възхищавам изкрено на подкрепата която си давате един на друг, както и на старанието да се издири повече инфо за всичко, което да е от помощ -ако не бяхте вие и този форум незнам как щях да се оправя изобщо с доктори лечения и т.н затова - БЛАГОДАРЯ Накратко да кажа за мен- хепатита го намерих случаино преди почти 4г вече,но междувременно забременях и родих после бях решила да поизчакам да порасне малкия и в краина сметка миналата година април постъпих за биопсия в Иван Рилски - от нея се оказа че имам фиброза1, генотип 1+3, вирусното ми натоварване през април (защото когато намерих хепатита пусках ПСР които беше 94 000 и нещо) беше по-ниско от преди -22 000 чернодробните ми показатели почти през цялото време бяха в норма следях ги по време на бременността и след това Поради всички тия причини и имаики предвид положението със здравната каса

бях 100%сигурна че ще ми откажат, но не се оказа така и преди10 дни получих заветното писмо да отида да си взема протоколите и така маи ще се почва

Лекарствата са вече в мен и следваики отново инструкциите от тук

сега чакам да мине време да си запиша час пък каквото е тва е.. Имам обаче 1 въпрос-понеже четох, че в болницата е доста натоварено - кога да се обадя за дата за прием - моите изчисления бяха за другата седмица евентуално да ме запишат за по-другата - достатъчно време ли е изчакването според вас и дали пък няма да е късно ако няма свободни легла...Другия ми въпрос е свързан с престоя в болницата - колко дни трябва да стоиш понеже сме без баби и мъжа ми ще остане сам със сина ни и не ги виждам как ще се оправят ако са 4-5дни....
Като цяло настроиката ми е положителна (не беше така в началото като разбрах за хепатита - еииии голям стрес беше ... )приемам цялото положение като някакъв вид изпитание през което трябва да се премине и се надявам на добър краи, а пък...божа работа Пожелавам на всички лекуващи се по-малко странични ефекти( бая страшничко звучи

) и наи-вече успешно излекуване на края!!!!! А на маиките с бебета,които не са ги изследвали (понеже предполагам,че страха там е наи-голям, поне при мен беше така - ако малкия беше болен незнам просто... )изследванията след раждането и на 6месец показаха наличие на антитела,но за щастие на год и половина вече беше изчистил всичко

Стана малко дълго,мерси на тези които ме изчетат

и много късмет на всички