.Ако ми позволите ще ви напиша няколко рецепти на баба Ванга,като разбира се ,не ангажирам никого,просто зо информация.Аз също не съм се възползвал от тях,все още.
При цироза-да се вземе майчино мляко,размесено с бяло брашно.
При болен черен дроб/не уточнява точно от какво/-100 г.изсушен жълт равнец или пресен в двойно количество се стрива на прах.Прибавяме 100 г.брашно и малко вода за да стане всичко на каша.Правим 60 малки топчета.Изсушаваме ги и ги прибираме на хладно.Преди да започнем да ги пием,задължително пием еднократно английска сол за очистване.Вземаме хапчетата сутрин и вечер по 1 в продължение на 1 месец.
Аз пак по този въпрос си чопля,въпреки че темата е друга за което моля да ме извините!Но свекър ми си ходи в България и го помолих да ми купи жълт равнец.Той обиколил аптеките в нашият град и на всякъде му казали,че имало само бял.За жълт незнаели,че съществува!Аз даже се скарах малко с него,като си мислех,че не ме е разбрал и го накарах пак да търси,но резултатът беше безуспешен.Откъде мога да си намеря тази несъществуваща спред аптекарите в града билка?Аз не съм запозната с билките и незнам има ли я,но тайничко вярвам на Баба Ванга и ми се ще да открия този равнец!